Reklama

H2 HD a Lifetime HD dostupné od dnes v Poľsku

Na poľskom televíznom trhu dnes odštartujú dva úplne nové televízne kanály mediálnej spoločnosti A+E Networks Poland – Lifetime a H2. Obe stanice budú lokalizované do poľského jazyka a dostupné ako v SD tak aj v HD kvalite. Programy vo vysokom rozlíšení zaradia do svojej ponuky aj dve najväčšie satelitné platformy nc+ a Cyfrowy Polsat.
Pokračovanie nižšie:


H2 HD a Lifetime HD je možné naladiť už v tejto chvíli prostredníctvom satelitu Eutelsat Hot Bird 13°E z frekvencie 10 911 MHz. Jedná sa o kapacitu satelitnej platformy Cyfrowy Polsat. V čase písania tejto správy boli už oba programy kódované systémami Seca, Conax, Nagravision a dostupné pre predplatiteľov nc+ a Cyfrowy Polsat.

Lifetime HD je zábavným kanálom so zameraním hlavne na ženy. Vo vysielaní prinesie okrem dokumentov a zábavných programov aj seriály či filmy. Stanica odštartuje oficiálne na poľskom trhu dnes 3. decembra o 19:00.

H2 HD prinesie svojim divákom dokumenty so zameraním na vojny, dejiny, modernú vedu či automobilový priemysel.

nc+ zaradí H2 HD do prémiového balíčka k doterajšiemu kanálu History. Zákazníci tak za obe stanice zaplatia 2,99 zlotých (0,72 €) mesačne. Lifetime HD bude súčasťou balíčka Extra+.

Cyfrowy Polsat zaradí nové HD programy do balíčka Familijnym Max HD.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13,0°E)
Frekvencia: 10 911 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: Áno
Provider: Cyfrowy Polsat S.A.

H2 HD-3122014-830 1

Lifetime HD-3122014-915 1

(red, satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. tak History 2 by moholi pridať aj do našej ponuky ale to si asi ešte počkáme

Komentáre už nie sú povolené.