Reklama

DIGI TV rozšírila svoju ponuku o Markíza HD a Jednotka HD, SD verzie vyradila z ponuky

Satelitná platforma DIGI TV rozšírila svoju ponuku o dva nové programy vo vysokom rozlíšení Markíza HD, a Jednotka HD. Oba programy v HD kvalite budú vysielať na pôvodných pozíciách týchto programov (doteraz v SD kvalite). Verzie v štandardnom rozlíšení (SD) platforma nová DIGI zo svojej ponuky úplne vyradila.
Pokračovanie nižšie:


Takto spríjemníme Vianoce všetkým milovníkom vianočných rozprávok. Môžu si ich pozrieť vo vysokom rozlíšení. Oba programy sú súčasťou balíka Štandard, ktorého cena zostáva 9,60 EUR mesačne”, pre médiá uviedol Roman Vavrík, riaditeľ marketingu a predaja DIGI Slovakia.

V prípade, žeby sa ešte stanice v programovom rastri nenachádzali, odporúčame vypnúť box na 10 minút s diaľkovým ovládaním do StandBy režimu, alebo urobiť výrobné nastavenia.

Kanál Jednotka HD je dostupný v DIGI boxe na programovej pozícii číslo 1, Markíza HD na pozícii číslo 2.

Ako sme už včera informovali, na satelite je v rámci testov dostupná aj TV JOJ v HD kvalite. Podľa našich informácií o zaradení tohto programu do ponuky DIGI TV ešte prebiehajú rokovania. Zatiaľ teda JOJ HD v ponuke novej DIGI TV nebude.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Stále tá istá chyba, tak isto ako pri Skylinku. Nie všetci predsa majú DVS-S2.

  2. No predstav si ze zakaznici novej DIGI maju vsetci DVB-S2.

  3. Keby nemali tak by asi SDckovu Jednotku a Markizu nevyradili z ponuku.

  4. Caro dodavanych boxov je aj v tom ze kazdy ma hoci jednoduchy tak urcite HD box, cize aj v tomto momente mozu vypnut vsetky SD kanaly. Telekom ich na vlastnych TP prevadzkuje aj tak len v MPEG4 /DVB-S2.

    @redakcia: este by trebalo zistit ako to bude s JOJ HD, kanal tam je pripraveny, len otazkou je kedy by sa mohol spustit,
    vraj prebiehaju rokovania, no v akom stadiu su nevedno… ci to moze naskocit este dnes alebo aj o tyzden?

    A na Magio Sate su stale tie kanaly na poziciach cislo 300 a viac.

    1. @Src
      S TV JOJ prebiehajú rokovania. Termín zaradenia teda zatiaľ nie je známy.

      Telekom zatiaľ o zaradení nových HD staníc do Magio Sat oficiálne neinformoval. Ak sa tak stane prinesieme o tom správu.

Komentáre už nie sú povolené.