Reklama

DIGI TV predstavila svoju Vianočnú kampaň

DIGI Slovakia dnes predstavila svoju Vianočnú ponuku v rámci ktorej zákazníci v období od 1. novembra 2014 až do 28. februára 2015 pri objednaní novej DIGI TV s viazanosťou na 24 mesiacov nemusia zaplatiť žiadne jednorázové poplatky. V čase trvania akcie tak môžu podľa spoločnosti ušetriť až 76,5 €. Navyše každý zákazník získa aj prístup k balíčkom Extra HBO a Extra Šport HD na 1 mesiac zadarmo.
Pokračovanie nižšie:

Okrem toho vo Vianočnej kampani 2014 môžu zákazníci DIGI TV po prvý raz využiť aj benefit, vyplývajúci zo začlenenia DIGI Slovakia do skupiny Slovak Telekom (ST). Materská spoločnosť ST poskytuje pre zákazníkov novej DIGI TV ako spoločný benefit dva kupóny na Easy Pecka. Na pobočkách ST kdekoľvek na Slovensku si ich následne môže za cenu 1 € vymeniť za SIM kartu s kreditom 9 EUR.

TIP: Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature už v ponuke novej DIGI TV

Spoločnosť DIGI Slovakia sa snaží plniť svoje sľuby. Pri preberaní spoločnosti pred niečo vyše rokom sme sľúbili, že značku DIGI zachováme. A plníme aj ďalšie sľuby: snažíme sa udržať ceny, na ktoré boli naši zákazníci zvyknutí a ktoré sú atraktívne aj pre nových zákazníkov a samozrejme investujeme najmä do technického rozvoja nami poskytovaných služieb. Dúfam, že rovnako úspešný a plný pozitívnych zmien, tak ako bol tento rok , bude aj rok 2015“, dodáva Marcel Šatanek, generálny riaditeľ DIGI Slovakia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrý deň
    Mal by som jednu otázku,požiadal som o aktiváciu novej digi TV, majú fyzické osoby ZŤP nejakú zľavu?
    Ďakujem Juraj

Komentáre už nie sú povolené.