Reklama

RTVS spustila ďalšiu HbbTV aplikáciu, tentokrát venovanú Tour de France [náhľady]

Slovenský verejnoprávny vysielateľ RTVS sprístupnil dnes svojim divákom novú HbbTV aplikáciu. Po MS vo futbale 2014 v poradí už druhá HbbTV aplikácia od RTVS je venovaná tentokrát všetkým priaznivcom Tour de France.

Fanúšikovia cyklistiky nájdu v aplikácii všetky potrebné informácie o konkrétnych etapách, štatistiky či aktuálne poradie, ako aj informácie o oficiálnom partnerovi spoločnosti Škoda.
Pokračovanie nižšie:

Pre spustenie HbbTV aplikácie je nutné vlastniť televízor či set-top-box s podporou tohto nového štandardu. HbbTV sa štandardne spúšťa červeným tlačidlom na diaľkovom ovládaní, pre jeho používanie je samozrejme potrebné pripojenie k internetu.

HbbTV aplikácie od RTVS sú dostupné na kanáloch Jednotka (SD) na satelite Astra 3B (23,5°E), a na všetkých troch kanáloch v DVB-T (Jednotka, Dvojka, STV HD).

RTVS_hbbTV_1

RTVS_hbbTV_6

RTVS_hbbTV_5

RTVS_hbbTV_4

RTVS_hbbTV_3

RTVS_hbbTV_2

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Oficiálny partner – Škoda, vypovedá o úpadku športových hier, ale nie o Tour de France. Tieto medzinárodné komunitárne preteky ležia v žalúdku najmä medzinárodným komunistom (dnes to súvisí aj s RedTVS), ktorí v snahe diskreditovať hry, použili vlastné spôsoby ako drogy alebo doping na vyvolanie škandálov, ktoré sú nimi znova a znova aktivované. Ešte si pamätáme ako títo istí, robili reklamu na účasť Lance Armstronga. Uvažujte nad tým, najmä preto, že o tom neni počuť.

  2. joggo ???????????
    a ešte na dôvažok:
    … že o tom NIE JE počuť.

  3. Tip pre majitelov Samsung TV rocnik 2012 ako rozchodit HbbTV. Samsung z nejakeho dovodu nepridal Hbb TV aplikaciu do slovenskeho obchodu s aplikaciami. Na oficianej stranke supportu upenlivo tvrdi ze TV predavane na Slovensku to nepodporuju. Nieje to vsak pravda. forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1703&t=1197662

  4. Nainstaloval som podla navodu novy firmware z USB a previedol restart TV spustil som SmartHub a zadal klavesovu skratku >>289<<
    a nic sa my neobjavilo .Ziadna tabulka regionov.Prosim kde robim chybu?

Komentáre už nie sú povolené.