Reklama

TV JOJ: Spravodajstvo v novom čase

​Od pondelka, 30. júna 2014, odvysiela televízia JOJ ako prvú spravodajskú reláciu v prime time o 19:00 KRIMI, ktorá dlhodobo posilňuje spravodajský slot a je jedným z najsledovanejších formátov televízie. Svedčí o tom aj nadpriemerný rating 9,3% a podiel 27,2% v nedeľu 29. júna 2014.

Po KRIMI nasleduje hlavná spravodajská relácia VEĽKÉ NOVINY TV JOJ v čase od 19:30, ktorá dosahuje podiely nad 23%. V piatok, 27. júna 2014, zaznamenali VEĽKÉ NOVINY TV JOJ podiel 26,0%.

Každý deň prinesieme aj Šport o 20:15 a po ňom NAJLEPŠIE POČASIE o 20:25. Najobľúbenejšia predpoveď počasia na trhu dosahuje nadpriemerné výsledky. V nedeľu, 29. júna 2014, sa s ratingom 10,4% a podielom 29,1% stala najsledovanejším programom dňa. NAJLEPŠIE POČASIE pravidelne sledujú všetky cieľové skupiny aj vďaka profesionálnemu prístupu moderátorov – meteorológov.
Pokračovanie nižšie:

Prvý prázdninový týždeň štartuje seriálové leto na JOJke. Už v pondelok, 30. júna, si môžu diváci pozrieť kultový seriál Knight Rider o 20:30 a po ňom najnovšie spracovanie príbehov grófa Draculu o 22:20. Utorok bude patriť Knight Riderovi a spin-offu jedného z najobľúbenejších seriálov súčasnosti Kosti – Finder: Šiesty zmysel o 22:30. Skvelý stopár Walter Sherman vyhovie prosbám zúfalého chlapca Coopera Allisona a vydáva sa hľadať jeho strateného otca – vojenského pilota Nicka Allisona, ktorý sa zrútil s lietadlom do močarísk. V stredu sa vracia v premiére výnimočný humor v Šou Jana Krausa (od 9.7. o 22:30). Premiérový štvrtok sa ponesie v duchu dvoch noviniek. Americký mysteriózny kriminálny seriál Dvojičky (21:30) prináša príbeh dvoch sestier – dvojčiat, ktoré kvôli tragédii v minulosti žili oddelene. Jedna z nich má problémy, a tak odíde do New Yorku a vydáva sa za svoju bohatú sestru, ktorá, ako sa zdá, tiež nemá najlepší život. Po Dvojičkách nasleduje seriál Dotyk (23:30) o autistickom chlapcovi, ktorý nielenže za celý svoj život neprehovoril, ale tiež od nikoho neznesie žiadny, ani ten najmenší fyzický dotyk. Jedného dňa však otec zistí, že čísla, ktoré syn neustále píše, skrývajú obrovský význam, ba dokonca môžu predpovedať budúcnosť. V piatok patrí legendárnemu kráľovi Artušovi. Camelot (20:30) je seriál, ktorý vyrozpráva príbeh rovnomenného hradu, aký ste doteraz nepočuli.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. KRIMINOVINY = HYENONOVINY, prepáčte zvieratká. A všetko máte najlepšie, i počasie, aj keď je vonku nepohoda, slota, pch.

  2. ..kedze JOJ sustavne nedrzuje cas vysielania (a nielen to), vyskrtol som ju z predvolieb na mojej TV!

  3. Ťúžbou riaditeľa tohto bulváru blokovať české stanice som hneď stanicu zrušil. Našťastie v UPC rozum majú a potešili ma novými stanicami 🙂 Fajn Rock už bol načase…

Komentáre už nie sú povolené.