Reklama

Towercom je údajne na predaj

Prevádzkovateľ našich celoplošných multiplexov, spoločnosť Towercom, je údajne na predaj. Informoval o tom včera Trend.sk s odvolávaním sa na portál TMT Finance a zdroje oboznámené so situáciou. Podľa portálu má záujem o Towercom americká spoločnosť Alinda Capital Partners, ako aj České Radiokomunikace a britská investičná spoločnosť Infracapital patriaca do finančnej skupiny M&G Investments. Trhovú cenu odhaduje TMT Finance na 200 miliónov eur.

Towercom sa k uvedenej téme nechce vyjadrovať. „Spoločnosť Towercom, a.s. sa nebude vyjadrovať k týmto otázkam,“ uviedol pre náš portál SateltináTV.sk Michal Šuran, marketingový manažér spoločnosti.
Pokračovanie nižšie:

Spoločnosť Towercom prevádzkuje všetky štyri naše celoplošné terestriálne multiplexy ako aj terestriálnu platformu Plustelka, cez svoju dcérsku spoločnosť Towerhome. Okrem iného zabezpečuje aj uplink pre vybrané slovenské či české stanice, ako aj pre satelitnú platformu Skylink. Spoločnosť má dve uplinkové stanice, jednu v Bratislave pod samotnou vysielacou vežou Kamzík a druhú v známom komplexe filmových a televíznych štúdií na Barrandove. S niekoľkými prenajatými transpondérmi na satelite ASTRA 3B (23,5°E) je najväčším poskytovateľom satelitných služieb na Slovensku a v Českej republike.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Dufam, ze to predaju M7 group a ta uz v spolupraci so SOI od nas nejako vydoluje servisny poplatok

Komentáre už nie sú povolené.