Reklama

Duna TV a Duna World nekódovane na družici Eutelsat 16A (16°E)

Maďarské televízne kanály Duna TV (Europe) a Duna World v štandardnom rozlíšení (SD) vysielajú prostredníctvom družice EUTELSAT 16A (16°E) na frekvencii 11 366 MHz. Jedná sa o kapacitu slovinského operátora STN. Vysielanie oboch staníc je dostupné nekódovane (FTA) v kompresnom formáte MPEG-2, pre ich príjem preto postačuje akýkoľvek digitálny satelitný prijímač.
Pokračovanie nižšie:


Za maďarskými kanálmi Duna TV a Duna World stojí maďarský verejnoprávny vysielateľ MTVA. Ako informuje na svojich webových stránkach, vďaka vysielaniu programov prostredníctvom družice EUTELSAT 16A (16°E) budú môcť prijímať oba programy nielen Maďari žijúci v Chorvátsku, Srbsku či Rumunsku, ale aj dovolenkári z Maďarska v týchto krajinách, keďže programy budú môcť pridať do ponuky aj hotely či iné ubytovacie zariadenia.

Vysielanie Duna TV a Duna World bolo doteraz dostupné iba zo satelitu Eutelsat 9A (9°E) a to ako v SD, tak aj v HD kvalite.

Technické parametre pre príjem:
Družica: EUTELSAT 16A (16°E)
Frekvencia: 11 366 MHz
Polarizácia: Vertikálna
SR: 30000
FEC: 3/4
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK
Provider: STN Ltd
Kódovanie: nie
Rozlíšenie: 704×576

Duna_World1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Len u nás na Skylinku musia byť kódované. Skylink si dokonca z ničoho nič zmyslel zmeniť Dunu na Story4, bez akéhokoľvek upozornenia pre predplatiteľa maďarského balíčka.

Komentáre už nie sú povolené.