Reklama

Antik Telecom dnes rozšíril ponuku SmartTVBoxu o päť nových HD kanálov

Antik Telecom rozšíril dnes programovú ponuku internetového SmartTVBoxu o päť nových kanálov vo vysokom rozlíšení (HD). Užívatelia SmartTVBoxu na celom Slovensku tak môžu od dnes sledovať v HD kvalite už aj programy Jednotka HD, Dvojka HD, JOJ HD, Plus HD a WAU HD. Za posledné dni je to už druhé väčšie rozšírenie ponuky programov, ktoré je možné prijímať prostredníctvom SmartTVBoxu. Pripomeňme, že len koncom minulého týždňa pribudli do ponuky štyri nové programy Západoslovenská TV, Televízia Z a poľské hudobné stanice Polo TV a Wawa TV.
Pokračovanie nižšie:

Ponuka SmartTVBoxu od dnes obsahuje už sedem programov vo vysokom rozlíšení (Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, JOJ HD, Plus HD, WAU HD a Óčko Expres HD), z toho šesť je dostupných v základom programovom balíku bez mesačných poplatkov.

HD programy sú dostupné užívateľom s dátovým tokom 4 Mbps. Pre ich sledovanie je tak potrebné pripojenie k internetu s rýchlosťou minimálne 5 Mbps. Pre programy v štandardnom rozlíšení postačuje rýchlosť internetu 2 Mbps.

Nové HD stanice boli pridané do ponuky dnes pred obedom, pokiaľ máte SmartTVBox a vyššie uvedené HD programy sa v ponuke ešte nenachádzajú, doporučujeme Vám obnoviť zdroje cez menu boxu (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).

HD_smart_Tv1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Konecne aj ostatne hokejove zapasy bude mozne sledovat v HD na STV 2. Zatial sa to dalo iba na STV1 HD v DVB-T.

  2. Obraz je samozrejme lepsi ako SD mazanice, no co tak zvysit datovy tok na dvojnasobok?

Komentáre už nie sú povolené.