Reklama

Antik rozšíril ponuku SmartTVBoxu o nový hudobný kanál MCM POP

Ponuka televíznych kanálov SmartTVBoxu sa rozšírila o ďalší hudobný kanál MCM POP. Nová stanica je k dispozícii pre všetkých zákazníkov s predplateným balíčkom Mix, ktorý už obsahuje viac ako 20 televíznych programov rôznych žánrov. Cena za balíček zostavá aj naďalej 5,5 € mesačne.

Pokiaľ máte platený balíček zaplatený a nový hudobný program v ponuke ešte nemáte, je nutné obnoviť zdroje (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).
Pokračovanie nižšie:


SmartTVBox je set-top-box vďaka ktorému môžu jeho užívatelia na celom Slovensku po pripojení k internetu sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov. Pripomeňme, že tento mesiac rozšíril slovenský operátor Antik Telecom ponuku svojho základného balíčka o päť nových HD kanálov Jednotka HD, Dvojka HD, JOJ HD, Plus HD a Wau HD.

TIP: Nový Smart TV box – IPTV a DVB-T prijímač v jednom

Aktuálna ponuka programov plateného balíčka Mix:
History Channel, Crime and Investigation, Auto Motor und Sport, Sport 5, Dusk!, Retro Music Television, Óčko Gold, Fajnrock, Russian Travel Guide, HD+, Mezzo, Óčko Express HD, MCM TOP, MCM POP, Fun 1, FilmBox, FilmBox Plus, English Club TV, Nickelodeon, MTV a Comedy Central Extra.

MCM_POP1

Mohlo by vás ešte zaujímať