Reklama

Televíziu Magio už sleduje viac ako 200 000 zákazníkov

Digitálna televízia Magio dosiahla po ôsmych rokoch svojho pôsobenia na našom trhu hranicu 200 tisíc zákazníkov. Informoval dnes o tom prevádzkovateľ platformy, spoločnosť Slovak Telekom. Užívateľ, ktorý sa stal práve 200 tisícim zákazníkom získal od Telekomu nový 50-palcový LED televízor a tablet.
Pokračovanie nižšie:

V priebehu minulého roka Telekom rozširoval obsahovú ponuku vrátane TV kanálov vo vysokom rozlíšení – v súčasnosti je Magio TV s 35 HD kanálmi lídrom na trhu. Ďalším dôvodom na rast počtu zákazníkov Magio TV bolo zaradenie exkluzívnych športových programy, ktoré vysielajú Ligu majstrov, Premiere League a ďalšie atraktívne súťaže a športy. Tieto TV kanály sú pre zákazníkov Magia zadarmo až do Veľkej noci. V tomto roku sa firma chce sústrediť na vylepšovanie funkcií v televízii Magio a Magio TV GO,“ informoval Telekom v tlačovej správe.

Slovak Telekom poskytuje zákazníkom digitálnu televíziu Magio od roku 2006. Pre tých, ktorí nemajú možnosť získať IPTV Magio ponúka od roku 2010 služby satelitnej služby Magio Sat vďaka ktorej pokrýva signálom celé územie Slovenska. Magio Sat využíva v súčastnosti družicu Amos, ktorá je umiestnená na orbitálnej pozícii 4 stupne západne (4°W).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Treba pridať Nat Geo Wild HD a tie fasa HD programy prekopať, lebo na úkor kvality nám servírujú kvantitu! Veď načo mám čumieť na Ny zen kde sa precičuje non stop jóga alebo nejaké trápne cebrity na E!

Komentáre už nie sú povolené.