Reklama

SuperTV2 v maďarskom DVB-T dočasne nekódovane

Od dnes 24. februára až do 9. marca sprístupní maďarská terestriálna platforma MinDigTV nekódované vysielanie kanálu SuperTV2. Platforma o tom informuje na svojom infokanáli. Príjem programu tak v najbližších dňoch bude dostupný všetkým divákom, ktorí prijímajú programy prostredníctvom DVB-T vysielačov a to nielen na maďarskom, ale vďaka presahu signálu, aj na našom území.
Pokračovanie nižšie:


SuperTV2 vysiela v maďarskom celoplošnom multiplexe B v ktorom vysielajú prevažne kódované programy platformy MinDigTV ako Cartoon Network, Comedy Central, History, Info csatorna (FTA), M3, MiniMax, Muzsika TV, Prizma TV, Spektrum, Sport 1, Sport 2, Super TV 2, Universal Channel a Viasat 3. Všetky programy vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4, pre príjem je preto potrebné prijímacie zariadenie s podporou tohto štandardu.

Super TV2 je zábavným kanálom. Vo vysielaní prináša filmy ako aj zábavné programy či reality šou. Kanál oficiálne odštartoval 2. novembra 2012.

K samotnému odkódovaniu SuperTV2 došlo dnes krátko pred 9:00.

Info csatorna-2422014-852 1
O nekódovanom vysielaní SuperTV2 informuje aj infokanál.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Nerozumiem tomu, ako chcú získať viac divákov? Veď to n ie je žiadny špeciálne platený program, to ako keby u nás boli zakódované v dvbt odpady markízy a jojky

Komentáre už nie sú povolené.