Reklama

freeSAT rozšíri v marci svoju ponuku o nové televízne a rozhlasové stanice

Spoločnosť UPC DTH, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu freeSAT by UPC Direct rozšíri svoju ponuku 10. marca o päť nových televíznych staníc Da Vinci Learning, Investigation Discovery, FashionTV, BlackBelt TV a Auto Motor Sport. Okrem toho začne operátor poskytovať novú službu pod názvom Music Choice vďaka ktorej ponúkne zákazníkom až 10 rozhlasových staníc rôznych žánrov. Informovala dnes o tom spoločnosť UPC DTH.

Sme radi, že môžeme ďalej obohatiť naše balíky na všetkých svojich trhoch pridaním týchto kanálov. Pravidelne sa pýtame našich zákazníkov, aký typ obsahu by zlepšil ich divácky zážitok. Na základe získanej spätnej väzby sme presvedčení o tom, že pridanie ďalších zaujímavých kanálov a novej hudobnej služby bude dobre prijaté a ďalej vylepší naše už tak bohaté balíčky. Poskytujeme zákazníkom UPC DTH väčší výber bez ďalších nákladov alebo kompromisov,“ hovorí Michael Lee, výkonný riaditeľ UPC DTH.
Pokračovanie nižšie:

Da Vinci Learning otvára svojmu publiku svet plný poznania, a to vďaka TV reláciám, ktoré bavia, vzdelávajú a inšpirujú ľudí k učeniu o vede aj jej zábavnej realizácii. Kanál naladia zákazníci s dodávaným prijímačom na pozícii č. 54.

Investigation Discovery prináša vo vysielaní nielen hollywoodske zločiny, ale aj vraždy či súdne vyšetrovania. Kanál nájdu zákazníci s dodávaným prijímačom na pozícii č. 45.

Fashion TV vysiela 24 hodín denne a 7 dní v týždni programy zamerané na módu a módne trendy. Kanál nájdu zákazníci s dodávaným prijímačom na pozícii č. 144.

BlackBelt TV prináša exkluzívny program zahrňujúci ako klasické Kung-Fu filmy, tak aj napínavé celovečerné snímky z Hollywoodu. Nechýbajú ani japonské animované seriály a filmy. Kanál nájdu zákazníci s dodávaným prijímačom na pozícii č. 91.

Auto Motor Sport vysiela televízne programy so zameraním pre motoristov. Vo vysielaní je možné zhliadnuť novinky, testy ako aj zaujímavosti nie len zo sveta výrobcov automobilov či motocyklov. Kanál nájdu zákazníci s dodávaným prijímačom na pozícii č. 88.

Okrem Fashion TV, ktorý bude dostupný zákazníkom s predplateným balíčkom Medium, budú všetky nové kanály dostupné predplatiteľom balíčka freeSAT Plus.

Technické parametre pre príjem programov zatiaľ neboli zverejnené.

Mohlo by vás ešte zaujímať