Reklama

Finálový zápas Dominiky Cibuľkovej bude možné sledovať v HD kvalite aj cez anténu

Verejnoprávny vysielateľ Rozhlas a televízia Slovenska (RTVS) požiadala spoločnosť Towercom, ktorá prevádzkuje verejnoprávny multiplex, aby v 3. celoplošnom multiplexe nahradila dočasne Jednotku HD za Dvojku HD. K zmene má dôjsť dnes o 19:00 a potrvá do zajtra (25. januára 2014) 19:00.

Všetci diváci, ktorí prijímajú signál prostredníctvom antény (DVB-T), tak budú môcť pozerať finálový zápas Dominiky Cibuľkovej na Australian Open vo vysokom rozlíšení (HD).
Pokračovanie nižšie:

Predzápasové štúdio začína v soboru ráno o 9:00 hod., finálový duel, ktorý je naplánovaný na 9:30 hod. komentuje Vladimír Genda a Karin Habšudová.

K zmene kanálu Jednotka HD na Dvojka HD dôjde automaticky, nie je teda potrebné prelaďovať set-top-boxy či televízor so zabudovaným DVB-T tunerom.

Kompletný zoznam DVB-T vysielačov, ako aj dokrývačov verejnoprávneho multiplexu (MUX3), z ktorých je možné Dvojku HD naladiť môžete nájsť priamo na webových stránkach spoločnosti Towercom.

Pre príjem programu Dvojka HD je potrebný set-top-box či televízor s podporou formátu MPEG-4.

Najbližšie RTVS prinesie divákom Voľnej telky cez anténu vo vysokom rozlíšení aj blížiace sa olympijské hry zo Soči.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ale veď jednotka je SD,lebo včera bola HD a pozajtra bude dvojka HD,lebo jednotka bola včera SD a potom bola HD-čiže bude SD,ale najskôr bude HD a potom………..sa uvidí.

  2. Neskutočný amaterizmus, keby zmenili aj EPG fušerkovia.

  3. Keby ty mantaci spravili jeden spolocny HD kanal napr. RTVS HD, kde by prepinali medzi jednotkou a dvojkou, ako to mala volakedy CT, tak by nemuseli robit taketo blbosti.

  4. Mala by bať RTVS 3 športová a v HD a občas / výnimočne prepnúť na RTVS 1 resp. 2

Komentáre už nie sú povolené.