Reklama

Universal Channel dnes rozšíril ponuku satelitnej platformy Skylink

Ponuka satelitnej platformy Skylink sa dnes rozšírila o nový televízny kanál Universal Channel v štandardnom rozlíšení (SD). Vysielanie kanálu je dostupné na satelite Astra 3B (23,5°E) a frekvencii 12 207 MHz, teda na úplne inej ako bolo pôvodne avizované. Z rovnakej frekvencii vysielajú napr. maďarské programy či dokumentárne programy Nat Geo HD a Nat Geo Wild HD. Universal Channel je kódovaný systémami Cryptoworks (CAID: 0D96) a Irdeto (CAID: 0624), prístup k nemu tak majú len predplatitelia balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.
Pokračovanie nižšie:

Vzhľadom k tomu, že Universal Channel vysiela v kompresnom formáte MPEG-4 je pre príjem potrebný satelitný HD prijímač. Kanál sa identifikuje v satelitných prijímačoch pod názvom Universal Czechia. V čase písania správy (o 11:15) ešte na programe nebol aktívny ani elektronický programový sprievodca (EPG). K dispozícii sú na výber dve audio stopy: česká a anglická.

Universal Channel je 24 hodinovým televíznym kanálom, ktorý prináša vo svojom vysielaní filmy a seriály. Najbližšie sa vo vysielaní objavia napr. nové sezóny úspešných seriálov ako Spravodlivosť v krvi, Rookie Blue alebo Havaj 5-0.

Technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 207 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno
Provider: M7
Názov: Universal Czechia

Universal Channel -3122013-1147 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. aspon na vianoce by mohlinodkodovat vsetky stanice co by sa im stalo

  2. Bez epg, mazanica obraz degradovaný zo 16:9 na 4:3. Niečo otrasné. Ked niečo pustim, najskor to nadstavim, nie? Druhé Digi TV

  3. Pořád mi to hlásí, že program je kódovaný, co s
    tím ????

  4. Prístup k programu majú len predplatitelia balíčkov Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet.

Komentáre už nie sú povolené.