Reklama

TV Markíza: Modré z neba čaká prestávka

Televízia Markíza preruší na jar 2014 vysielanie relácie Modré z neba a posilní aktivity Nadácie Markíza o nové sociálne orientované projekty. Informovala o tom dnes televízia. Kedy sa však na televízne obrazovky relácia vráti televízia neuviedla.

Ďakujem pánovi Rozborilovi a tímu Modrého z neba za skvelú prácu. Podarilo sa im nielen priniesť na televízne obrazovky mimoriadne úspešný formát, ale aj pomôcť množstvu ľudí. Tým bolo Modré z neba naozaj výnimočné. Navrhli sme pánovi Rozborilovi, aby pre Markízu pripravil novú veľkú šou,“ povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.
Pokračovanie nižšie:

V roku 2014 televízia obnoví činnosť Nadácie Markíza, ktorej cieľom bude zabezpečiť pokračovanie pomoci pre rodiny a deti v núdzi. Nadácia bude spolupracovať s významnými organizáciami tretieho sektora a bude dokumentovať sociálne orientované projekty na celom Slovensku. Podrobnosti budú oznámené v januári,“ uviedla televízia v tlačovej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a je to tu, že bude všetko o.k. nič nie je o.k. odišla tapakova konči vilko.

  2. Nebude to také dramatické ukončenie, relácia bude pokračovať ale v upravenej a detalnejšej forme ako napr. v nemeckorakúskych prezentoch o problémoch v rodinách…

  3. …ale bude mi chybat to neustale opravovanie goliera (praveho) na koseliach u Vilka a aj opakovanie slova „vlastne“ – toz tak – Zuzana odisla, Vilko uz nemal podporu, tak ju „odkopol“!

Komentáre už nie sú povolené.