Reklama

Platforma freeSAT začala ponúkať nový CI+ modul, bude sa párovať spolu s kartou

Satelitná platforma freeSAT by UPC Direct, ktorú prevádzkuje luxemburská spoločnosť UPC DTH, začala ponúkať svojim zákazníkom nový certifikovaný CI+ modul freeSAT Irdeto. Moduly sú od firmy Neotion s podporou najnovšieho štandardu CI+ 1.3. Vďaka novému štandardu sa tak zákazníci nebudú musieť starať napr. o prelaďovanie kanálov, keďže sa zmeny prejavia automaticky. Pre využívanie tejto funkcie je potrebné aby štandard 1.3 podporovalo aj zariadenie do ktorého sa CI+ modul vloží (televízor atď.). Doporučená maloobchodná cena modulov bola stanovená na 44,99 € vrátane DPH.
Pokračovanie nižšie:

Nové certifikované moduly sa budú spolu s kartou párovať. Zákazník tak bude musieť pri aktivácii novej karty freeSAT (ICE) nahlásiť operátorovi okrem čísla dekódovacej karty aj sériové číslo modulu. V prípade, že sa zákazník rozhodne kartu používať v inom zariadení, bude môcť požiadať o odpárovanie karty.

V prípade predplatenej karty (1 mesiac, 4 mesiace) si spárovanie s modulom vykoná zákazník sám cez registračný formulár zaškrtnutím políčka „Vlastním originálny freeSAT CI+ modul“ a zadaním sériového čísla modulu.

Modul je možné zakúpiť od dnes u vybraných predajcov satelitnej a anténnej techniky, ako aj prostredníctvom oficiálnej webovej stránky platformy freeSAT by UPC Direct.

Mohlo by vás ešte zaujímať