Reklama

Nová satelitná platforma Satelio ponúka nemecké programy pre obyvateľov v Južnej Afrike

Nemecká spoločnosť Deutscher Televisionsklub Betriebs GmbH spustila na satelite Intelsat 20 (68,5°E) satelitnú platformu pod názvom Satelio, ktorá je určená pre obyvateľov v Južnej Afrike. Satelio chce ponúkať 18 televíznych a 6 rádiových staníc v nemeckom jazyku. Balík programov aktuálne obsahuje populárne nemecké programy ako RTL Television, SAT.1, RTL2, ProSieben, VOX, kabeleins, SuperRTL, Puls4 Austria, Sixx, YFE TV/N24, EuroNews, n-tv, Your Familiy Entertainment, Jukebox či Euronews/C-Music TV.
Pokračovanie nižšie:


Všetky programy vysielajú kódovane systémom Panaccess prostredníctvom družice Intelsat 20 (68,5°E), frekvecnii 12 522 MHz a v kompresnom formáte MPEG-4.

Len pre zaujímavosť cena mesačného predplatného stojí 65 dolárov (47,9 €) plus k cene ešte treba pripočítať aktivačný poplatok 10 dolárov (7,36 €) a cenu zariadenia. V prípade ročného predplatného vychádza cena predplatného kompletne aj s aktivačným poplatkom na 658 dolárov (484 €).

(satnews.de, red)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len pre zaujimavost, ono to je urcene predovsetkym pre nemcov, ktori jednoducho ziju v Afrike, alebo Azii, alebo v Bulharsku napriklad. Ak sa raz nejaky nemec rozhodne odist z Nemecka, tak urcite nie pre peniaze. Cize peniaze nehraju ziadnu rolu a tak si tych 65 dolarov ani nevsimne. Hlavne ked chce mat kontakt s domovinou. Zaujimave na tom celom je, ze na ich stranke pisu ze maju platne zmluvy s vysielatelmi a tak ma napadlo, ci je to tak na sto percent. Lebo pochybujem ze napriklad Pro7 bude kupovat prava pre Afriku:) Ale to ma len tak napadlo.

Komentáre už nie sú povolené.