Reklama

Skylink vyradí z ponuky kanál HBO v SD kvalite, k dispozícii bude už len HD verzia

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, plánuje v blízkej dobe vyradiť zo svojej ponuky filmový kanál HBO v štandardnom rozlíšení. Pre portál SatelitnaTV.sk to potvrdili viaceré zdroje a táto informácia je už uvedená aj priamo na oficiálnom webe platformy. Skylink tak bude v blízkej budúcnosti svojim zákazníkom ponúkať obľúbený filmový kanál HBO už len vo vysokom rozlíšení (HD). Presný dátum ukončenia šírenia programu HBO v SD kvalite však zatiaľ nie je známy.
Pokračovanie nižšie:

Skylink ponúka aktuálne dva prémiové balíčky s kanálmi HBO, a to HBO Standard (8,9 €/mesačne) a HBO MaxPack (10,9 €/mesačne). Súčasťou oboch balíčkov je už aj program HBO HD.

Nebude sa jednať o prvý prípad kedy Skylink nahradí SD kanál, jeho HD verziou. Pripomeňme, že v júli tohto roku došlo k ukončeniu šírenia programu History Channel (verzia SD) a jeho nahradenie HD verziou aj pre zákazníkov s predplateným balíčkom Multi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už to pomaly ide, pripravte sa na to všetci, ktorí zostali po podvodnom site servisného poplatku, už bude len malá vrstva zbohatlých HD alebo nič, ak máte SD. Ide o podporu dnes socialistického obchodu so satelitnou technikou.

  2. nejak som nepochopil tvoj prispevok. HBO v SD ma akurat vytacalo…..s tym socikom upresni nejak mi nedochadza

  3. Ja som len rad , konecne prva platforma ktora sa snazi presadit HD , co je na zapade davno uz standard a u nas zatial len nadstandard ,Len tak dalej Skylink.

Komentáre už nie sú povolené.