Reklama

Skylink: Vybrané programy aj s maďarským EPG

Dnes v skoro ranných hodinách sa na satelite ASTRA 3B (23,5°E) objavilo až šestnásť virtuálnych programových pozícií z ponuky satelitnej platformy Skylink s označením HU. Jedná sa o programy AXN, Disney Channel, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, History HD, MGM, Filmbox HD, JIM JAM, Minimax, NGC HD, Nickelodeon, Viasat History, Viasat Nature, duck tv, Spektrum HD a TV Paprika. U väčšiny programov je k dispozícii len maďarská poprípade originálna (anglická) audio stopa a nechýba ani elektronický programový sprievodca (EPG) v maďarskom jazyku. „Maďarské EPG ocenia maďarsky hovoriaci zákazníci Skylinku,“ povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk člen predstavenstva spoločnosti M7 Group Jaromír Glisník.
Pokračovanie nižšie:

Platforma Skylink chce zrejme týmto krokom osloviť aj maďarsky hovoriacich zákazníkov prevažne na južnom Slovensku. Do úvahy pripadá však aj možný vstup na maďarský trh. „Ďalšie informácie zatiaľ nemôžem poskytnúť,“ dodal Jaromír Glisník.

Spektrum HD HU-1102013-943 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Redakcia, a to maďarské audio bolo pridané k tým virtuálnym pozíciám aj pri tých kanáloch, v prípade ktorých doteraz nebolo dostupné (Minimax, Disney, AXN, Eurosport HD, Nickelodeon)?

    1. sixx – aktuálne Disney Channel HU už je v maďarčine, Minimax HU je bez zvuku (ale audio stopa sa už identifikuje ako Hungarian), Eurosport HD HU, Nickeloden HU a AXN HU zatiaľ iba v angličtine.

  2. Ani madarsky forint skylinku nesmrdi. Komu by aj smrdel?? Len mi je luto , ze napr. AnimalPlanet HD nebude. A nebude ani vela inych. A este sa cudujem , ze je blizsi kabat ako kosela. Co nas to len caka…..

Komentáre už nie sú povolené.