Reklama

Skylink pripravuje balíček s maďarskými kanálmi

Prevádzkovateľ platforiem Skylink a CS Link, luxemburská spoločnosť M7 Group, pripravuje balíček s maďarskými kanálmi, ktorý bude sprístupnený slovenským poprípade i českým zákazníkom podľa informácií portálu SatelitnaTV.sk už v novembri tohto roku. Zákazníci platformy Skylink tak budú mať už o pár týždňov prístup aj k maďarským programom. V novom balíčku by mali byť dostupné základné maďarské programy za poplatok približne 4 € mesačne, no platforma zvažuje aj možnosť, že ich bezplatne sprístupní vybraným zákazníkom s platenými balíčkami. O aké konkrétne programy sa bude jednať, zatiaľ nie je známe.
Pokračovanie nižšie:

Isté však je, že v balíčku nebudú maďarské športové programy medzi ktoré patrí napr. DigiSport, ktorý testuje spoločnosť M7 Group na satelite ASTRA 3B (23,5°E), a ktorý nemá vysielacie práva na športové prenosy pre územie Slovenskej i Českej republiky.

Balíček si budú môcť predplatiť zákazníci s ICE a IRDETO kartami. Keďže aktuálne testuje M7 Group maďarské programy iba v kódovacom systéme Irdeto (CAID 0624), v blízkej dobe preto dôjde k pripojeniu aj kódovacieho systému Cryptoworks (CAID 0D96), ktorý využívajú práve ICE karty v móde Cryptoworks.

Skylink je zatiaľ jedinou satelitnou platformou u nás, ktorá maďarský balíček svojim zákazníkom neponúka. Maďarské programy má v ponuke ako freeSAT by UPC Direct, tak aj Magio SAT či DIGI TV. Je preto logické, že sa usiluje získať aj platforma Skylink zákazníkov žijúcich najmä na južnom Slovensku, ktorí majú záujem práve o tieto programy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mno a už je tu Nemeckorakúska-československo-maďarská spojnica. SkyLinku. 🙂

  2. 4 EURa jsou šílená suma za tyto pro většinu nesrozumitelné programy. Možná by více diváků uvítalo ruský balíček TV stanic z bývalé SSSR 🙂

    1. vortimond – Skylink uvažuje aj nad možnosťou, že budú základné maďarské programy dostupné zadarmo napr. predplatiteľom balíka Kombi atď.

  3. Nech si svoje maďarské programy zadarmo nechajú ako prémiovú službu:-), hlavne nech mi to nezakomponujú do balíčka Kombi, ktorý o pár mesiacov opäť zdražie (aj tak už zdražuje od 1.10.) s kvázi výhovorkou že pribudlo pár staníc. Kto chce maďarské stanice, nech si ich priplatí v samostatnom balíčku maďarských staníc

  4. nech si tie madarske kanaly daju zaramovat nech daju na senzi frekvenciu to bude ovela lepsie

  5. ved kto ma zaujem o madarske tv asi ludia blizko hranic a madarske dvb-t bez problemov tu ide tak naco by si to niekto platil ked to ide na antenu zadarmo podotykam až v zlatych moravc. a okoli

Komentáre už nie sú povolené.