Reklama

Antik Telecom rozšíril ponuku svojej digitálnej televízie Tango o kanál Eurosport 2

Košický Antik Telecom rozšíril počas víkendu ponuku svojej digitálnej televízie Tango, ktorú poskytuje zákazníkom vo svojej vlastnej sieti, o nový športový kanál Eurosport 2. Kanál je dostupný v základnom balíku Tango TV a zákazníci ju nájdu vo svojich set-top-boxoch hneď za kanálom Eurosport. V prípade, ak sa ešte Eurosport 2 v ponuke nenachádza je potrebné manuálne obnoviť zdroje v menu prijímača.

Počas písania tejto správy ešte nebol na Eurosporte 2 dostupný elektronický programový sprievodca (EPG). Ako však informoval ANTIK Telecom, EPG by malo byť dostupné v priebehu tohto týždňa.
Pokračovanie nižšie:

Eurosport 2 je sesterský kanál Eurosportu. Svoje vysielanie spustil 10. januára 2005. K dispozícii je vo viac ako 48 miliónoch domácností a v 14 jazykových verziách. Eurosport 2 je obľúbili športoví fanúšikovia najmä kvôli nemeckej Bundeslige, ktorú je možné sledovať práve na tomto kanále.

ANTIK Telecom ponúka Základný balík programov Tango TV bezplatne pre všetkých svojich zákazníkov, ktorí využívajú službu Antik Internet. Samostatná služba TANGO TV je spoplatnená sumou 5,88 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.