Reklama

Slovak Sport TV 3 získal licenciu

Rada pre vysielanie a retransmisiu na svojom poslednom zasadaní udelila licenciu na digitálne televízne vysielanie, po Slovak Sport TV 1 a Slovak Sport TV 2, pre v poradí už tretí športový kanál nitrianskej spoločnosti Slovak Sport s.r.o. Nový kanál tak môže spustiť svoje vysielanie. Podľa už zverejnených informácií by sa tak malo stať ešte v priebehu septembra.

Slovak Sport TV 3 bude neplateným a nekódovaným (FTA) športovým kanálom so zameraním iba pre slovenský trh.
Pokračovanie nižšie:

Vo vysielaní novo pripravovanej športovej televízie sa majú okrem domáceho slovenského športu objavovať aj prenosy zo zámorskej NHL. “SlovakSport.TV 3 bude FTA kanál zameraný na slovenský trh a prinesie okrem slovenského športu aj prenosy zo zámorskej NHL, týždenný magazín o dianí v nemeckom futbalovom klube Borussia Dortmund, českú Gambrinus ligu a veľa iného zo sveta športu,” informoval Slovak Sport TV na sociálnej sieti.

Slovak Sport TV 3 má byť dostupný v DVB-T prostredníctvom lokálnych vysielačov spoločnosti AVIS a u väčšiny káblových operátorov po celom Slovensku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Slovak Sport TV sa píše s bodkou medzi Sport a TV = Slovak Sport.TV

  2. Slovak sport 3 môže byť konečne skutočnou náhradou za STV3.Prečo?Lebo tá sa až do svojho zániku šírila aj terestriálne cez anténu v DVB-T a to volne,bez poplatkov.No ale mi v okrese Prievidza nemáme lokálny DVB-Tmux,ani mux1 ani mux4!!!No čo už…

  3. Bolo by to pekné keby to tak bolo a vysielali by celoplošne v DVB-T ako bývalá STV 3 ale ta vysielala vo verejnoprávnom mux. (súčasný mux.3) a Slovak Sport TV3 bohužial ide len do lokálnych mux. aj to len do vybraných miest ,takže pokrytie bude úbohé …..Velká škoda .O náhrade za STV 3 nebože byť tým pádom ani reč !

  4. v sieti SWAN Multimedia na poslednej pgm. pozicii uz dnes vysiela.

Komentáre už nie sú povolené.