Reklama

Senzi TV už môžu prijímať aj majitelia Smart TV Boxu od spoločnosti Antik Telecom

Majitelia Smart TV Boxu od košickej spoločnosti Antik Telecom môžu od dnes prijímať už aj nový slovenský hudobný kanál skupiny JOJ Group Senzi. Program by sa mal objaviť v ponuke televíznych kanálov po automatickej aktualizácii, pokiaľ by sa tak nestalo je nutné v menu prijímača obnoviť zdroje (Menu-Nastavenia-Aktualizácie-Obnova zdrojov).

Senzi TV spustila svoje vysielanie v nedeľu 1. septembra 2013. Vo svojom vysielaní prináša ľudové, country či repete hity, no nechýbajú ani vlastné relácie ako napr. Hráme na želanie či Ochutené morom.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka Smart TV Boxu je možné sledovať základné slovenské a české programy bez poplatkov na celom území Slovenskej republiky, stačí si len zakúpiť prijímač a pripojiť ho k internetu od ktoréhokoľvek poskytovateľa (okrem UPC) s rýchlosťou minimálne 2 Mbps.

Ponuka televíznych kanálov, ktoré je možné prijímať prostredníctvom Smart TV Boxu sa tak rozrástla už na 56 z toho až 45 je súčasťou Vstupného balíka, ktorý je bez mesačných poplatkov.

Senzi 1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mal som moznost testovat SmartTV box od Antiku. Cez 100 Mbit/s optiku. Strach a hroza. Kvalita obrazu aj na SD kanaloch mizerna, a po hodine vsetko zmrzlo. Kebyze mam dat za tuto krabicu 100 eur, asi ju neobucham o hlavu len zamestnancom Antiku, ale aj sebe

  2. Ja mam tento box od zaciatku a nemozem si ho vynachvalit. Z pociatku boli problemy so zamrzanim obrazu, ale tie sa casom poriesili (boli vydane aktualizacie). Internet mam wifi 10/1. Co sa tyka kvality obrazu tak na 32 LED telke v pohode.

  3. Veru,aj môj box ide super od počiatku,skoro rok,sem tam boli problemy,ale čakal som ovela väčšie,na to,ako ten antik každy osiera a ma bezkonkurenčne najnižšie ceny……………….

  4. Ja som tiez spokojny s kvalitou sluzieb.

    Mam box cca od marca a na zaciatku boli naozaj problemy so zamrzanim obrazu, alebo aj smartvboxu ako to tu bolo popisane. Lenze casom prisliel jeden update za druhym a vsetky problemy zmizli.

    Cize za tu cenu je toto bezkonkurencne najlepsia moznost ako prijimat zakladne programy v prijatelnej kvalite. Kto caka zazrak za par korun, nech si radsej priplati:-)

    Este by som uvital dat viac programov do plateneho balika, tak aby si bolo z coho vyberat a za prijatelnu cenu.

Komentáre už nie sú povolené.