Reklama

Senzi TV už aj pre zákazníkov Magio TV

V poradí štvrtý televízny kanál skupiny JOJ Group, Senzi TV, je dostupný už aj pre zákazníkov digitálnej televízie Magio TV. Tento týždeň je to tak už druhé rozšírenie programovej ponuky Magio TV, keďže okrem Senzi TV môžu od tohto týždňa prijímať všetci zákazníci platformy aj nový športový kanál Slovak Sport TV 3, ktorý spustil svoje vysielanie v pondelok 16. septembra 2013. Zákazníkom, ktorí prijímajú programy cez satelit (Magio Sat) kanály Senzi TV a Slovak Sport TV 3 dostupné nie sú.
Pokračovanie nižšie:

Kanál Senzi TV spustil svoje vysielanie oficiálne v nedeľu 1. septembra 2013. Vo vysielaní prináša ľudové, country či repete hity, no nechýbajú ani vlastné relácie ako napr. Hráme na želanie či Ochutené morom. Televízia bola od začiatku vysielania dostupná prostredníctvom DVB-T (1. multiplex), no postupne ju teraz zaraďujú už aj kábloví operátori. Na satelite nie je Senzi TV dostupná ani u jedného z našich operátorov.

Senzi TV a Slovak Sport TV 3 budú podľa vyjadrenia Telekomu na sociálnej sieti do konca roka zadarmo pre všetkých zákazníkov Magio TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Neprimerané množstvo cudzojazičných programov a chudobnejšia ponuka slovenských/českých programov cez MagioSat. Pochybujem,či je nejaká sledovanosť programov vo francúzčine.Zákazníci cez MagioSat sú programovo znevýhodnení.

Komentáre už nie sú povolené.