Reklama

Jesenná kampaň UPC prináša zákazníkom vyššie benefity

Spoločnosť UPC, najväčší káblový operátor na Slovensku, dnes uvádza Jesennú kampaň. Zákazníci môžu v rámci nej využiť celý rad benefitov, ktoré im umožnia využívať internetové služby alebo triple play balíčky za ešte výhodnejších podmienok ako doteraz.

Televízne, internetové a telefónne služby so značkou UPC sú každodennou súčasťou mnohých slovenských domácností. S jesennou kampaňou si ich teraz môže každá rodina užívať za ešte výhodnejšie ceny, pričom okrem kampaňových paušálov získa aj bonusové zľavy. Kvalitné digitálne služby sú teraz ešte bližšie a dostupnejšie jednoducho pre všetkých,“ povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Internet na štyri mesiace len za 5 €: internetové služby UPC Fiber Power sú v rámci jesennej kampane cenovo ešte výhodnejšie – každý zákazník získava bonusovú zľavu na celé štyri mesiace. Internet s rýchlosťou 50 Mb/s je tak v ponuke za zvýhodnených kampaňovú cenu 11,90 € s tým, že prvé štyri mesiace zákazník zaplatí iba 5 € mesačne. Zvýhodnený mesačný 5 Eurový paušál na prvé štyri mesiace sa vzťahuje rovnako aj na internetové služby s rýchlosťou 100 a 150 Mb/s.
Pokračovanie nižšie:

Triple play balíčky s cenou 15 € na štyri mesiace: Súčasťou jesennej kampane ej aj zvýhodnený mesačný paušál na všetky triple play balíčky, ktoré užívatelia počas prvých štyroch mesiacoch získajú za iba 15 € mesačne. Záujemcovia tak získajú triple play balíček s televíznou službou Digital Entry (obsahuje takmer 30 televíznych staníc), internet UPC Fiber Power 50 a pevnú telefónnu linku UPC Telefón Basic za zvýhodnený mesačný paušál iba 19,90 €. V rámci jesennej kampane však získajú aj bonusovú zľavu, vďaka ktorej prvé štyri mesiace zaplatia len 15 € mesačne.

Bonus v podobe 15 Eurového mesačného paušálu na prvé štyri mesiace je možné využiť pri všetkých triple play balíčkoch. Napr. za kampaňovú cenu 27,90 € zákazník získa triple play balíček s televíznou službou Digital Basic s takmer stovkou televíznych programov, internet UPC Fiber Power 100 a UPC Telefón Basic. V jesennej kampani tento balíček získa s ďalšou bonusovou zľavou, vďaka ktorej prvé dva štyri zaplatí iba 15 € mesačne. Samozrejme, k triple play balíčku každý zákazník získa aj káblovú televíziu s pripojením na všetky televízory v domácnosti.

Ďalšie informácie o službách UPC BROADBAND SLOVAKIA záujemcovia získajú na Infolinke 02 594 22 222, vo vysielaní infokanálu UPC Expres, na webe www.upc.sk, na profile UPC na Facebooku alebo na zákazníckych strediskách.

(UPC BROADBAND SLOVAKIA)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. No to je super správa…vivat UPC. Iní operátorkovia spia alebo rušia HD …

Komentáre už nie sú povolené.