Reklama

Zákazníci Skylinku zaplatia od októbra za balíček Kombi viac

Ste zákazníkom satelitnej platformy Skylink a predplácate si balíček Kombi? Od októbra zaň zaplatíte viac. Samozrejme v prípade zaplateného predplatného pred týmto obdobím bude platiť ešte doterajšia cena. O zmene v cenníku dnes informovala spoločnosť M7 Gropu. Za balíček Kombi, ktorý obsahuje ako SD, tak aj HD programy platili zákazníci platformy Skylink doteraz mesačne 14,8 €. Po novom zaplatia o 0,7 € viac a teda 15,5 € mesačne. Aj naďalej platí, že pri 12 mesačnom predplatnom zaplatí zákazník za jedenásť mesiacov a jeden mesiac získa zdarma.
Pokračovanie nižšie:

Balíček Kombi obsahuje aktuálne až 53 televíznych programov, z ktorých je 12 vo vysokom rozlíšení. Za posledné 4 mesiace sa pritom ponuka balíčku rozrástla celkom až o 12 nových televíznych programov (2 filmové – Film Europe Channel HD a Kino CS, 1 športový – Slovak Sport, 2 dokumentárne – Doku CS a Crime & Investigation, 2 detské – Minimax a Nickelodeon a 5 hudobných – Muzika CS, MTV Rocks, MTV Dance, VH 1 a VH 1 Classic).

Okrem zvýšenia ceny balíčka Kombi dôjde s účinnosťou od 1. októbra 2013 aj k zvýšeniu cien balíčkov CS TV a Film Europe HD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. skylink hazarduje z dôverou svojich zákazníkov…

  2. Len na Slovensku je mozne dvihnut cenu o 50% /z 2€ na3€ za FilmEurope/ bez povsimnutia zakaznikov a tiez aj prislusnych organov. VIVAT SLOVAKIA !!

Komentáre už nie sú povolené.