Reklama

Skylink: Hudobné kanály MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic sú už dostupné pre zákazníkov

Štyri hudobné kanály MTV Rock, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic sú už dostupné pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink s aktivovaným balíčkom Flexi 7, Kombi, Multi HD a Komplet. Pre ich sledovanie je však potrebné mať okrem vyššie aktivovaného programového balíčku aj príjem z družice Astra 1M (19,2°E). Najjednoduchšie riešenie pre príjem z dvoch satelitných pozícií 23,5°E a 19,2°E je použitie tzv. monobloku, ktorý umožňuje bezproblémový príjem z oboch družíc.
Pokračovanie nižšie:

MTV Rock je určená predovšetkým mladým ľuďom so skutočnou vášňou pre rockovú hudbu, ktorá bije rýchlejšie ako ich srdce.

Vďaka hudobnej stanici MTV Dance získate nonstop prístup k tej najlepšej tanečnej hudbe súčasnosti. Vysielanie zahŕňa exkluzívne priame prenosy s najlepšími svetovými DJ-mi z klubov a festivalov po celom svete.

Hudobná stanica VH1 je určená pre publikum každého veku. Prináša to najlepšie zo súčasnej svetovej populárnej hudby, ale tiež hity z 60., 70., 80. a 90. rokov. VH1 ponúka programy odpovedajúce vkusu európskeho diváka. Tešiť sa môžete na živé štúdiové vystúpenia, hudobné dokumenty a archívne nahrávky, rovnako ako na každoročné hviezdne udeľovanie cien.

VH1 Classic je hudobný kanál hrajúcí hity, ktoré odolali zubom času. Prináša nezabudnuteľné hudobné pohľady do sedemdesiatych, osemdesiatych a začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia. Nájdete tu skrátka videoklipy, ktoré nestarnú.

Technické parametre pre príjem MTV Rock, MTV Dance, VH1, VH1 Classic:
Družica: Astra 1M (19,2°E)
Frekvencia: 11 739 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno
Provider: MTV Networks Europe

MTV_dance
MTV Dance
VH1_classic
VH1 Classic
VH1
VH1

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Toľko reklamy a cenzúry ako na MTV DANCE A ROCK nikde inde nenájdete!

Komentáre už nie sú povolené.