Reklama

Magio Sat: AXN HD do ponuky v blízkej dobe nezaradíme

Slovak Telekom v najbližšej dobe do svojej satelitnej platformy Magio Sat kanál AXN HD nezaradí. „V blízkej dobe nepripravujeme zaradenie spomínaného kanálu do Magio Sat,“ povedal pre náš portál SatelitnaTV.sk Tomáš Palovský, hovorca pre technológie a siete spoločnosti Slovak Telekom. Pripomeňme, že kanál AXN HD sa objavil pred niekoľkými dňami na satelite Amos 3 (4°W), ktorý využíva práve Magio Sat, ako aj Telekom z Maďarska.
Pokračovanie nižšie:

Kanál AXN HD vysiela prostredníctvom družice Amos 3 (4°W) kódovane systémom Conax. K dispozícii je okrem anglickej, maďarskej aj česká audio stopa.

V súčastnosti AXN HD nemá vo svojej ponuke žiadny satelitný operátor. V prípade, žeby ho zaradil práve Telekom do Magio Satu, mohol by byť vôbec prvým operátorom, ktorý by tento kanál ponúkol svojim zákazníkom.

Technické parametre AXN HD na satelite Amos:
Družica: Amos 3 (4°W)
Frekvencia: 10 842 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Modulácia: 8PSK
Norma: DVB-S2
Kódovanie: Áno (Conax)
Provider: T-Home
Názov: AXN HD
Video PID: 610, Audio PID: 611 (HU), 612 (CZ), 613 (EN), PCR PID: 610, PMT PID: 32, SID: 1307

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Smutné, čo dodať? Že keď bude treba zaradiť SENZI TV tak to bude zo dňa na deň 🙁 ako pri všetkých WAU, DAJTO, FOOOR atď.
    Keď sa jedná o niečo kvalitnejšie tak buď to nezaradia (Nat Geo Wild HD s dabingom), alebo to musia dlho testovať viď situáciu s Discovery Science HD, prípadne to nahradia My ZEN alebo E! HD kde je mizerná sledovanosť a je to bez dabingu!

  2. Tak tá česká audiostopa tam je na ozdobu? Alebo ju pripravili na zaradenie o pol roka?

  3. Mam MagioSat a som spokojny, skladba programov + pomerne nizka cena oproti konkurencii aj za premiove HBO a Cinemax (od 6eur/mes.) je fain, fain je tiez pridavanie novych kanalov, kupa Digi TV. Na ukor novych programov ale vypadlo CT24 a privital by som aj viac ceskych kanalov. Zisiel by sa pre deti novy CT:D/art, aj ked pocet detskych kanalov v magiu je aj teraz uspokojivy

Komentáre už nie sú povolené.