Reklama

Skylink testuje na satelite Astra 3B (23,5°E) program Crime & Investigation Network

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, testuje na satelite Astra 3B (23,5°E) nový program Crime & Investigation Network. Program je k dispozícii na kapacite platformy Canal Digital od dnešného rána, frekvencii 11 914 MHz. K dispozícii je programová pozícia s názvom Crime Investigation CZ, ku ktorej boli aktivované dva kódovacie systémy Irdeto (Caid: 0624) a Cryptoworks (0D96), ktoré používajú dekódovacie karty Skylink. Program však zatiaľ nie je dostupný zákazníkom platformy Skylink.
Pokračovanie nižšie:


Za kanálom Crime & Investigation Network je spoločnosť A&E Networks, ktorá prevádzkuje napr. známy History Channel. Vo vysielaní kanálu Crime & Investigation Network sa objavujú prevažne programy a dokumenty z kriminálnou tématikou.

Testovacie vysielanie Crime & Investigation Network je dostupné v kompresnom formáte MPEG-2 a s dátovým tokom približne 3,5 Mbps.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 914 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno
Provider: CANALDIGITAL
Názov: Crime Investigation
Video PID: 527, Audio PID: 108, PCR PID: 8190, PMT PID: 2328, TSID: 3211, SID: 20828

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V tejto tematike je dostupná česká lokalizácia len ku kanálu CBS Reality. Ani Discovery ID ani Crime & Investigation nie sú lokalizované do českého jazyka.

  2. je tam audio cz/dut takže stoho vyplíva že lokalizácia bude

  3. To je jedno. U CSlinku tiež bola virtuálna pozícia pre Discovery World (CZ) a Discovery Science (CZ) a nič z toho nikdy nebolo. Ani s lokalizáciou ani bez lokalizácie. Tipujem to isté.

Komentáre už nie sú povolené.