Reklama

Skylink predlžuje platnosť akčných ponúk pre dekódovacie karty Standard HD M7 a Výmena M7

Prevádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, dnes informovala o predĺžení akčných ponúk pre dekódovacie karty Skylink Standard HD M7 a Výmena M7.

Pre karty Standard HD M7 sa platnosť terajšej akčnej ponuky predlžuje do 30. 9. 2013.

Dva mesiace plnej ponuky zdarma (s výnimkou erotických programov) si tak budú môcť užiť zákazníci, ktorí si na svojej novej karte Standard HD M7 registrujú službu Skylink do 30. 9. 2013.
Pokračovanie nižšie:

Pre karty Výmena M7 sa platnosť terajšej akčnej ponuky predlžuje do 31. 7. 2013.

To znamená, že balíček Mini na 2 mesiace zdarma bude poskytnutý na každej novej karte Skylink Výmena M7, na ktorej bude služba Skylink registrovaná do 31. 7. 2013. Pozor, jedná sa o poslednú možnosť získania karty Výmena M7 za takto výhodných podmienok.

(Skylink)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrý deň. Mám problém. CCa 2 týždne nechytám na karte skylink CS programy, okrem TA3 a náb.tematiky. Nevedela som, kde je problém, no pri výmene karty za inú mi naskočili všetky programy. Minulý rok ste vymenili kartu za novú bezplatne, je to v poriadku. No na druhej telke mám inú kartu a nechytáme nič. č.karty: 042—–. Neviem či mi pošlete inú, alebo ako mám postupovať? Díky Hela

    1. Nie sme síce zákaznícka linka vášho poskytovateľa služieb, ale odporúčame Vám navštíviť najbližšieho predajcu Skylink a zaplaťte si servisný poplatok, keďže ho nemáte na vašej karte zaplatený.

Komentáre už nie sú povolené.