Reklama

Skylink ponúka aktuálne súčasným zákazníkom balíček Kombi na týždeň zadarmo

Satelitná platforma Skylink pripravila pre svojich súčasných zákazníkov darček v podobe sedemdňového sledovania televíznych programov z plateného balíčka Kombi úplne zadarmo. Stačí aby na oficiálnej webovej stránke platformy (http://www.skylink.sk/kombi-zadarmo) zadali zákazníci číslo svojej dekódovacej karty a platnú e-mailovú adresu. Po odoslaní žiadosti o aktiváciu je potrebné ešte kliknutie na odkaz, ktorý je uvedený v maily a aktivácia balíčka Kombi prebehne do pár minút.
Pokračovanie nižšie:

Pre využitie akcie je samozrejme potrebné, aby už zákazník vlastnil novú ICE/IRDETO kartu, keďže na starších kartach Cryptoworks nie je možné aktivovať žiaden platený programový balíček.

Programový balíčk Kombi aktuálne obsahuje 44 televíznych programov z toho 11 je vo vysokom rozlíšení. Konkrétne sú to programy CS fim/CS mini, Film+, Filmbox, Filmbox plus, MGM, AXN, Horror film, Eurosport, Eurosport2, Eurosport HD, Eurosport2 HD, Golf channel, Nova sport, Nova sport HD, Sport1, Sport2, Sport5, AMS HD, Slovak sport TV, Discovery, Fishing and Hunting, History, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, National Geographic, National Geographic HD, Spektrum HD, Travel Channel HD, TV Paprika, Viasat History, Viasat HD, Viasat Nature, Viasat Explorer, MTV, MTV live HD, Disney channel, Duck TV, Minimax, Jim Jam, Leo TV, Penthouse, Private spice a Spice.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Určite budú spokojný všetci zákazníci Skylinku – VERÍM TOMU.

  2. Ja mám ešte stále starú TaT kartu, čiže mne to nepôjde ?

  3. PeterHumax – vyskúšaj 🙂 Možno pre teba aktivujú ešte CRW 🙂

  4. Čo je na tejto akcii také zaujémavé? Akurát ďalší od*b ako zákazníkov donútiť zakúpiť si novú irdeto kartu. Lenže je mám funkčnú cryptoworks kartu so zaplateným servisným poplatkom na rok. Ak by chceli nejaké zaplatené stanice vziať, dám ich na súd.
    Skylink by sa už mal spamätať, nie sú schopní ani zaradiť verejnoprávu STV1 v HD (JOJ je komerčná, nech si to platí, ale STV by mali vysielať v HD). Stačí sa pozrieť koľko staníc teraz pribudlo vo freesate.

  5. skylink vypina programy ako samu chce aj ked mate všetko zaplatene som zvedavy či to čo tu píšeme čítaju aj zo skylingu ich č.t na zakaznicku linku to je len oblbovak asi prejdem k digi lebo už ma to nebavi sa snimy dohadovat lebo všetko zaplatim a aj tak mi vypnu programy

Komentáre už nie sú povolené.