Reklama

MGM HD testuje v Sky Deutschland (19,2°E)

Ponuka nemeckej satelitnej platformy Sky Deutschland sa rozšíri v júni o filmový kanál MGM HD. Aktuálne už na satelite Astra 1M (19,2°E) prebiehajú technické testy. Vysielanie je dostupné na frekvencii 12 304 MHz a kódované systémami Nagra MA a VideoGuard. Oficiálne odštartuje MGM HD na nemeckom trhu 7. júna 2013.
Pokračovanie nižšie:

V rámci akcie sprístupní kanál MGM HD platforma Sky Deutschland pre všetkých svojich zákazníkov až do 9. júla 2013 bezplatne. Po tomto dátume bude stanica k dispozícii už len pre zákazníkov filmového balíka.

MGM HD nebude v najbližšej dobe poslednou novinkou. Od 5. septembra sa má ponuka platformy Sky Deutschland rozšíriť o ďalší program vo vysokom rozlíšení a to konkrétne Universal Channel.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13C (13°E)
Frekvencia: 12 304 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 9/10
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S2
Kódovanie: áno (Nagra MA a VideoGuard)
Názov: MGM HD
Provider: Sky

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Tak MGM HD by mohol odštartovať aj na našich trhoch už. Vysielajú remasterované snímky v modernom širokouhlom formáte, len spravia tú neskutočnú chybu, že to dávajú do 4:3 letterboxu. Mali by ponúkať SD verziu vo formáte 16:9 a taká HD verzia tohto kanálu by určite mnohých potešila. MGM je jeden z mála kvalitných filmových kanálov s filmovými raritami, ozajstnou klasikou.

Komentáre už nie sú povolené.