Reklama

freeSAT ponúka svojim zákazníkom s dodávaným satelitným prijímačom niekoľko noviniek

Satelitná platforma freeSAT by UPC Direct pripravila pre svojich zákazníkov s dodávaným satelitným prijímačom HUMAX UD-Fox HD niekoľko noviniek. Prvé dve funkcie s názvom TV portál a DLNA (Digital Living Network Alliance) získajú zákazníci automaticky po objednaní programového balíčka freeSAT HD, ktorého súčasťou sú programy v HD kvalite ako napr. Animal Planet HD, Discovery HD Showcase, Sport2 HD či Travel channel HD.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka TV portálu budú mať zákazníci prístup napr. k sociálnej sieti Facebook, internetovej službe Picasa či video portálu YouTube priamo prostredníctvom satelitného prijímača. V prípade YouTube umožní prijímač prehrať videá až do rozlíšenia 720p. Pre plnohodnotné využívanie TV portálu je samozrejme potrebné pripojiť satelitný prijímač k internetu pomocou LAN kábla.

Funkcia DLNA zase umožní zdieľanie multimediálnych súborov (videa, fotografie, hudbu) v rámci jednej domácej siete spolu s ostatnými zariadeniami, ktoré podporujú tento štandard.

Druhou novinkou pre užívateľov s dodávaným satelitných prijímačov HUMAX UD-Fox HD je služba s názvom freeSAT DVR ready, ktorá umožní zákazníkom nahrávanie svojich obľúbených programov na externý pevný disk (HDD). Pre rozšírenie o túto službu môžu zákazníci požiadať na zákazníckej linke. Cena za službu freeSAT DVR ready je 2 € mesačne.

Mohlo by vás ešte zaujímať