Reklama

Skylink ponúka aktuálne k základným balíčkom zdarma Film Europe + CS TV

Satelitná platforma Skylink pripravila pre svojich zákazníkov špeciálnu akciu, vďaka ktorej získajú všetci zákazníci, ktorí si predplatia minimálne jeden zo základných balíčkov (MINI, FLEXI 7, MULTI, Kombi, MULTI HD, HD Plus a Komplet) naviac Film Europe + CS TV (KinoCS, DokuCS a MuzikaCS) v hodnote 4,90 €/mesiac zdarma.
Pokračovanie nižšie:

Akcia platí pre základné balíčky Skylink aktivované do 30. 4. 2013. Balíček Film Europe + CS TV bude zákazník využívať rovnako dlhú dobu, ako objednaný základný balíček, najdlhšie však do 31. 8. 2013. Bonus sa spustí automaticky s objednaným základným balíčkom.

Pripomeňme, že programy Film Europe, KinoCS, DokuCS a MuzikaCS vysielajú v kompresnom formáte MPEG-4 a preto je pre ich príjem potrebný satelitný HD prijímač.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No to je super. Zase len zvýjhodňovanie nových zákazníkov! Ak si nejaký z vymenovaných balíčkov platím, mala by som mať právo na ten bonus aj ja. Mám balíček Kombi, nie je ani najlacnejší, predplatený na rok a bonus žiadny.

  2. Já se na ně vykašlal. Satelit vypnu a seru mna ně z vysoka.

  3. Noo, mňa už tiež Skylink na*iera. Nasadzuje samé televízne odpady, ale že by zaradil aspo STV 1 v HD a JOJ HD, to nie. na ich smíchov, telku, fór, dajto se***!

    Čo ma ale totálne naštvalo bol oznam že M7 (Skylink) bude nové karty blokovať pre iné ako certifikované prijímače. problém je v tom, že ja ho nedostávam dotovaný, ja si ho v plnej miere vyberám a platím! Doma máme linuxový aj certifikovaný syklink prijímač a hádajte ktorý je oveľa lepší, s lepšími užívateľskými funkciami? No ten linuxový!!!! Odmietam si kupovať šmejdy ala skylink.

  4. To že STV 1 a JOJ nie je v HD na SKY linku je problém samotnej STV a JOJ ky , pretože neumožňujú aby ich SKY linkv HD na ASTRE spustil. Ak vám vadia odpady, tak máte možnosť sledovať nemecké stanice…

Komentáre už nie sú povolené.