Reklama

Sport2 HD je už dostupný na satelite Thor 6 (0,8°W) pre zákazníkov freeSAT by UPC Direct

Spoločnosť UPC DTH, pridala už na jeden zo svojich transpondérov na satelite Thor 6 (0,8°W) športový program Sport2 vo vysokom rozlíšení. Vysielanie je dostupné na transpondéri č.17, frekvencii 12 034 MHz. Signál je šírený kódovane systémami IRDETO, Cryptoworks, Nagravision a dostupný iba pre zákazníkov satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct s aktivovaným programovým balíkom freeSAT HD.
Pokračovanie nižšie:

Sport2 HD prinesie v natívnom HD napr. futbalovú La Ligu vrátane legendárneho El Clásico, tenisové turnaje ATP500 za účasti hviezdnych hráčov absolútnej svetovej špičky alebo kvalifikačné zápasy Španielska a Nemecka na futbalové majstrovstvá sveta. Okrem toho budú odvysielané v natívnom HD aj všetky stretnutia Slovana Bratislava v play-off Kontinentálnej hokejovej ligy.

Sport2 HD bude pre zákazníkov so set-top boxami od UPC DTH k dispozícii na pozícii 124, pričom set-top box si kanál naladí automaticky. Zákazníci s vlastným satelitným prijímačom si naladia program podľa nižšie uvedených parametrov.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Thor 6 (0,8°W)
Frekvencia: 12 034 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: UPC Direct
Video bitrate: 12000 kbit/s
Audio bitrate: 192 kbit/s

V dobe písania tejto správy sa kanál identifikoval v satelitných prijímačoch ako „test“.

Pripomeňme, že z rovnakého transpondéra na družici Thor 6 (0,8°W) vysielajú aj stanice Eurosport HD, Eurosport 2 HD, RTL Klub HD či maďarská verzia Sport1 HD.

Sport2_HD

Mohlo by vás ešte zaujímať