Reklama

Markíza spustí nový televízny kanál s názvom Fooor

Slovenskí diváci sa dočkajú čoskoro nového televízneho kanálu s názvom Fooor. Spustí ho Markíza Group, ktorá tak rozšíri svoje portfólio po TV Markíza, Doma a Dajto v poradí už o štvrtý televízny kanál. Nový kanál Fooor sa má zameriavať na zábavné programy. Vo vysielaní však nebudú chýbať ani filmy či seriály. Nebudú to však žiadne novinky, ale programy a filmy ktoré už boli odvysielané na hlavnom kanále TV Markíza.
Pokračovanie nižšie:

Fooor spustí oficiálne svoje vysielanie v pondelok 25. februára 2013 o 17:25 hod. americkou komédiou Prázdniny v Amerike. V prvých dňoch vysielania sa objavia vo vysielaní tiež relácie ako Slávici na ulici, Partička, Smiechoty, Aj múdry schybí či Anderov rebrinák. Zo seriálov to budú Priatelia, Sabrina – mladá čarodejnica, Teória veľkého tresku, Frasier či Ženatý so záväzkami.

Kanál bude vysielať 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Od spustenia vysielania by mal byť dostupný na satelite ako aj vo vybraných káblových a IPTV sieťach. V súčasnej dobe ešte nie sú známe podrobnejšie informácie.

Od 7. februára 2013 odštartovala už aj teasingová časť kampane na podporu novej stanice.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zase to bude nejaká hlúposť, ako v prípade Novy v Česku.

  2. skoda ….mali sa skor zamerat na nieco ine ako reprizy ……Prima to vychytala z Prima ZOOM …volne vysielany dokumentarny kanal tu chyba na slovensku ,tak mozno jojka

  3. mak trafil si, Slovákov asi nezaujimaju dokumentárne stanice.

  4. Budú to vysielat aj na sklink-u? Myslím bezplatný balíček gratis.Nemôžem to nájst. Pošlite prosím tu link o tom ak ste to našli.

  5. zase idú recyklovať to, čo už zrecyklovali na DOMA a potom na DAJTO. tie isté programy na „novej“ telke. tento digitálny systém je evidentne najlepší pre nekonečné reprízy repríz

  6. neviem k čomu to je dobre….. radšej keby prišla s kvalitným športovým programom.

  7. Mohly by radsej spraviť niečo ako discovery a nie reprizove kraviny

  8. A zase som sa dogrcal…., tak , ako zo všetkého na Slovensku , nič nové , nič poriadne , nič hodnotné , k—a , len donekonečna opakovanie z každej strany priblblých slovenských seriálov…

  9. su trapny,keby tu bol radsej sportovy kanal,alebo si naucne priroda atd atd xe je to grc cela markiza!!

  10. Radšej nech je nejaký poriadny kanál dajú do obehu novinku a stále točia to isté dookola.
    Priblblé telenovely ani nehovorím.

  11. 1) Slováci väčšinou majú záujem o kvalitné, a nielen, dokumentárne diela. 2) Komerčné OHLUPOVACIE (nie „oblbovacie“) stanice naháňajú len zisky. 3) Ešteže je tu domáca, slovenská STV. M* a J* majú zahraničných majiteľov…

  12. A potom sa čudujeme prečo sa na Slovensku volí, tak ako sa volí… ZA 20 rokov sa už vychovala úplne primitívna spoločnosť, ktorej stačí úplne nízka zábava.
    Viď. „Paba“ z diskusie – ten sa už nevie „novej“ stanice dočkať.

  13. ďalšia reklamná stanica,hurááá aj tam sa bude rozmýšlať čo je hlavný program

  14. zabudli ste.zacali sme demokraciou.od nej už len horšie a horšie.tie telky už nemaju čo robiť z archyvom tak to riešia novou telkou.

Komentáre už nie sú povolené.