Reklama

HOROR FILM spustil svoje promo vysielanie na satelite ASTRA 3B (23,5°E)

Na satelite ASTRA 3B (23,5°E) je možné naladiť už promo vysielanie nového českého plateného kanálu HOROR FILM. Vysielanie je dostupné len v nočných hodinách a to na frekvencii 11 876 MHz (bývalá pozícia kanálu Private Spice). V krátkom promo vysielaní je možné vidieť upútavku na film Posledný výkrik, ktorým tento nový kanál odštartuje svoje vysielanie. Okrem toho je možné vidieť aj reláciu Nočné správy.
Pokračovanie nižšie:

Pripomeňme, že HOROR FILM spustí svoje vysielanie už 14. februára 2013 od 00:00 hod. a svojim divákom bude ponúkať horory, mysteriózne či fantasy programy. Prvým odvysielaným filmom bude český horor Posledný výkrik v hlavnej úlohe s Ivetou Bartošovou. Vo filme si tiež zahral aj spevák Miro Šmajda (Max Jason Mai).

Promo vysielanie bolo dostupné počas písania tejto správy nekódovane (FTA). Po spustení oficiálneho vysielania bude následne program zakódovaný a dostupný iba pre zákazníkov satelitnej platformy Skylink s aktivovaným balíčkom Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Komplet alebo Flexi 7.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 11 876 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 5/6
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: nie (dočasne)
Názov: HOROR FILM
Provider: Skylink

HOROR_FILM_

HOROR_FILM

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ahoj, naladil jsem HOROR FILM na pozici, která je zde uvedená, ale v EPG mi to píše přelaďte a nemám žádný obraz. Můžete mi dát nové info pro přelazení? Děkuji

Komentáre už nie sú povolené.