Reklama

freeSAT by UPC Direct rozširuje ponuku svojho HD balíčku o športový kanál Sport2 HD

Od zajtra 22. februára 2013 budú môcť zákazníci satelitnej platformy freeSAT by UPC Direct s aktivovaným balíčkom freeSAT HD sledovať kanál Sport2 v špičkovej HD kvalite. Toto rozšírenie je súčasťou snahy UPC DTH zvýšiť počet kanálov v HD kvalite a posilniť tak svoje postavenie popredného poskytovateľa satelitného vysielania so širokou ponukou obsahu v kvalite full HD pre svojich zákazníkov.

Na kanáli Sport2 HD bude možné sledovať prestížne športové podujatia, ako play-off KHL s legendárnym slovenským tímom Slovan Bratislava, tenisové turnaje ATP500 a zápasy španielskej ligy La Liga, z ktorej sa budú každý týždeň naživo prenášať zápasy najpopulárnejších tímov vrátane Realu Madrid a FC Barcelony.
Pokračovanie nižšie:

Teší nás, že môžeme posilniť našu zostavu freeSAT HD o ďalší kvalitný kanál, na ktorom budeme vysielať miestne obľúbené športy, ako napríklad hokej, a tiež medzinárodné športové podujatia, napríklad zápasy španielskej ligy,“ vyslovil sa Jiří Kraval, riaditeľ marketingu a obchodu UPC DTH S.à r.l. v Českej republike a na Slovensku. „Pridaním kanálu Sport2 HD rozširujeme našu ponuku HD vysielania na súčasných 14 kanálov v kvalite full HD, ktorá obsahuje okrem športového vysielania aj dokumentárne a miestne relácie. Zaradenie tohto skvelého kanálu nadväzuje na nedávny prírastok v našej HD ponuke – kanál Animal Planet HD, ktorý bol pridaný na konci roku 2012.

Sport2 HD bude pre zákazníkov so set-top boxami od UPC DTH k dispozícii na pozícii 124, pričom set-top box si kanál naladí automaticky. Zákazníci s vlastným satelitným prijímačom si naladia program pravdepodobne na frekvencii 12 034 MHz. O spustení vysielania Sport2 HD na satelitnej pozícii Thor (0,8°W) vás samozrejme budeme na našom portály informovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať