Reklama

Sport 1 HD rozšíri ponuku platformy UPC Direct

Spoločnosť UPC DTH rozšíri ponuku satelitnej platformy UPC Direct, ktorá je dostupná v Maďarsku o nový program vo vysokom rozlíšení Sport 1 HD. Program by mal byť dostupný pre zákazníkov už od 1. februára 2013. Program bude automaticky k dispozícii pre predplatiteľov programového HD balíčka.
Pokračovanie nižšie:

Maďarská verzia Sport 1 HD prináša známe súťaže ako: UEFA Champions League, maďarskú a španielsku futbalovú ligu, či tri hlavné americké súťaže NFL, NBA a NHL. Vo vysielaní však nechýbajú ani bojové športy.

Technické parametre pre príjem maďarskej verzie Sport 1 HD na satelite Thor 6 (0,8°W) zatiaľ nie sú známe. O spustení vysielania vás budeme samozrejme informovať.

Pripomeňme, že spoločnosť UPC DTH plánuje rozšíriť ponuku HD programov aj pre slovenských a českých zákazníkov. O aké programy sa bude jednať zatiaľ stále nie je známe, keďže spoločnosť svoje novinky pre novinárov nijak neprezentuje.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. CZ verziu zatiaľ vysielateľ (Chello CE) v HD kvalite neposkytuje.

  2. Samozrejme. 😉 HD verzia maďarskej verzie existuje už od 17. decembra 2012. Upravili vtedy aj logo a vizuál klasickej SD verzie (označujú prenosy v HD). Na českej verzii zatiaľ nič také nie je.

Komentáre už nie sú povolené.