Reklama

Prima ZOOM bude dostupná od svojho štartu pre zákazníkov Skylinku a CS Linku

Nový český dokumentárny kanál Prima ZOOM, ktorý spustí svoje vysielanie 1. februára 2013 bude od začiatku svojho vysielania dostupný pre zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS Link. K dispozícii bude ako pre majiteľov nových ICE/IRDETO kariet, tak aj starších Cryptoworks.
Pokračovanie nižšie:

Zákazníci satelitných platforiem Skylink a CS Link si môžu nový kanál Prima ZOOM naladiť už teraz. Vysielanie je dostupné na frekvencii 12 070 MHz (bývalá pozícia po Nova Cinema). Pripomeňme, že oficiálny štart vysielania je naplánovaný na 1. februára 2013 o 20:00 hod.

Programová skladba televízneho kanálu Prima ZOOM ponúkne dokumentárne skvosty predovšetkým z produkcie BBC, National Geographic či Discovery, ale aj iné.

Viac o novom kanále Prima ZOOM sa dočítate tu: Nová česká televízia Prima Zoom štartuje 1. februára, čo prinesie svojim divákom a kde bude dostupná?

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 070 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Kódovanie: áno (Cryptoworks, Irdeto)

Prima_ZOOM_test

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Beriem to ako perfektný krok, ktorý nás obohatí o ďalšie poznania našej krásnej planéty. Len, aby sme sa nedočkali v blízkej budúcnosti kódovania programu.

Komentáre už nie sú povolené.