Reklama

Nová česká televízia Prima Zoom štartuje 1. februára, čo prinesie svojim divákom a kde bude dostupná?

Spoločnosť FTV Prima spustí od 1. februára 2013 o 20.00 hod svoju novú televíznu stanicu Prima ZOOM – prvý neplatený dokumentárny kanál v ČR, ktorý divákom prinesie špičkové dokumentárne filmy z tých divácky vôbec najatraktívnejších oblastí. A to nielen z oblasti vesmíru či prírody, ale napríklad aj dejín civilizácie, histórie vojen či najväčších svetových katastrôf. Tematicky tak Prima ZOOM pokryje záujmy všetkých vekových skupín a stane sa programom pre celú rodinu, ktorý ponúkne malým aj veľkým nielen zaujímavé informácie, ale zároveň aj fascinujúcú zábavu.
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že FTV Prima prevádzkuje už v Českej republike okrem svojho hlavného kanálu Prima family aj kanál zameraný pre mladých (Prima COOL) a na ženy (Prima love). Teraz prichádza s unikátnou stanicou Prima ZOOM, ktorá nemá v televíznych vodách obdoby. Petr Vladyka, programový riaditeľ FTV Prima, k tomu hovorí: „Prinášame ďalšie televízne tsunami, ktoré ponúkne nádherný zážitok, bohaté informácie a nevšednú zábavu. Diváci sa majú na čo tešiť – naozaj bude na čo sa pozerať. Svojich divákov si ZOOM zaiste nájde vo všetkých cieľových skupinách a prispeje k tomu, aby sa skupina Prima stala televízna jednotkou. “

Programová skladba televízneho kanálu Prima ZOOM ponúkne dokumentárne skvosty predovšetkým z produkcie BBC, National Geographic či Discovery, ale aj iné, ktoré v takej koncentrácii nikde inde nenájdete. Sedem tematických blokov bude pevne ukotvených od pondelka do nedele v premiérach od 20.00 do 23.00 hod so zameraním na:

• Najväčšie katastrofy
• Po stopách histórie
• Fascinujúca príroda
• Zaostrené na vojny
• Úžasné oceány
• Zázraky ríše zvierat
• Tajomstvo Zeme a vesmíru (vrátane obľúbeného tématu Dinosaury)

Rovnako aj denná štruktúra vysielania od 8.00 ráno do 02.00 v noci bude členená do rôznych trojhodinových tematických blokov: 8-11 h, 11-14 h, 14-17 h atď.
Pre divákov bude veľkou výhodou, že svoje obľúbené témy nájdu v premiére vždy v rovnaký deň v týždni. A ak im vysnívaný dokument utečie alebo ich očarí, budú mať zároveň šancu zhliadnuť ho v repríze ako vo večernom, tak v dennom čase.

Ako bude možné naladiť Prima ZOOM?

V ČR bude kanál dostupný v digitálnom terestriálnom multiplexy 3. Pre príjem preto bude stačiť set-top-box či televízor so zabudovaným DVB-T tunerom ako aj vo vybraných káblových rozvodoch.

Diváci, ktorí prijímajú televíziu prostredníctvom satelitu určite poteší skutočnosť, že Prima ZOOM bude dostupná na satelite ASTRA 3B (23,5°E) pre zákazníkov satelitných platforiem Skylink a CS Link, a to ako pre majiteľov kariet Irdeto tak aj Cryptoworks.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dokumenty z Discovery a Hystory (HD) by boli na Prima Zoom výtané. 🙂

  2. Takáto televízia (free) tu chýbala ,myslim že si nájde veľa divákov.Gratulujem Prime ,trafila kliniec po hlavičke .

  3. velmi sa teším na tento program konečne niečo skvelé nás čaká.

  4. Super projekt..konecne nieco co zaujme cloveka a nie tie isty somariny dookola:) Este keby to tak slo aj na SVK v DVB-T.

  5. Super, teším sa, je dosť možné, že sa objaví na mieste Nova Cinema, tá už vysiela na novej frekvencii.

  6. . kenečne niečo, na čo sa bude dať pozerať.super !gratulujem Prima!

  7. No už sa opakujú. Nič nové, väčšinu dokumentov už inde odvysielali!

Komentáre už nie sú povolené.