Reklama

MinDig TV Extra má už viac ako 76 tisíc predplatiteľov

Maďarská platforma MinDig TV Extra má čoraz viac predplatiteľov. Podľa najnovších informácií mala na konci novembra 2012 už 76 843 predplatiteľov čo predstavuje 2,4 percentný podiel na maďarskom trhu pay-tv. Pripomeňme, že MinDig TV Extra ponúka svojim zákazníkom príjem programov prostredníctvom DVB-T. Pre príjem preto postačuje digitálny set-top-box poprípade televízor so zabudovaným DVB-T tunerom (+modul) spolu s dekódovacou kartou a anténou.
Pokračovanie nižšie:


Ponuka MinDig TV Extra obsahuje až 23 televíznych platených kanálov (National Geographic, AXN, Film+, Cool, FEM3, Sport klub, Disney, HírTV, ATV, Private Spice, Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV a Dorcel TV) + jeden prémiový (HBO). Netreba však zabudnúť ani na neplatené programy M1 HD, M2 HD, RTL Klub, TV2, Duna HD, Duna World, Info-csatorna a rádia: Kosút, Petofi a Bartók.

Pre porovnanie prinášame aj aktuálne informácie o počte zákazníkov maďarských platforiem z konca novembra 2012.

Počet predplatiteľov v Maďarsku:
DigiTV 360 364
T-Home 289 083
UPC Direct 236 613

(dtvnews.hu, red)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som zvedavý, dokedy bude schopná DIGI TV udržať si pozíciu lídra satelitného DTH segmentu potom, čo vyhodila všetky kanály Discovery Networks (platí pre Rumunsko a Maďarsko) a mala v pláne ďalšie šialené kroky (neisté Eurosporty a kanály HBO)… Alebo ľudia len kvákajú, nadávajú, ale zmieria sa s tým. No aj ten terestriálny príjem má v Maďarsku potenciál….

    Miniplatforma Hello HD so svojimi 40 000 klientmi neviem kde skončí, keď tam vyradili kopu kanálov… Eurosporty (SD aj HD verzie), Animal Planet (Discovery Channel vyradia až na jar), FilmBox Family (FilmBox HD mení distribučnú trasu, nebude dostupná z 13°E pre klientov Hello HD neskôr), Trace Urban HD, History Channel, Luxe HD, Trance Tropical HD, Music Plus, Best of Music. Náhrady: SuperTV2, RTL II, Nóta TV, MusicMix, SportKlub. Pekne to zredukovali. Na mieste Discovery Channel by sa od jari mala šíriť MTV Hungary, MTV Live HD bude simulcryptovaná z 13°E.

  2. Myslím že DIGI Tv už dávno mala vyhodiť kanály Discovery,ak sú predražené,vraj boli navrhované spoločnosti Discovery aby vytvorila samostantý balík v rámci DiGI Tv,no spoločnosť Discovery Networks s týmto krokom nesúhlasila,vo viacerých platformách sú tieto kanály oddelene od základnej ponuky,no ak sú pre DIGI tv nevýhodné treba urobiť výmenu,uvidíme či bude plnohodnotná,to je otázka.

Komentáre už nie sú povolené.