Reklama

Markíza získala licenciu pre nový kanál Markíza Cinema

Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) na svojom poslednom zasadaní, ktoré sa konalo v utorok 15. januára 2013 udelila licenciu na celoplošné digitálne vysielanie pre novú televíziu Markíza Cinema. Prevádzkovateľom televízie bude spoločnosť MARKÍZA-SLOVAKIA, spol. s r.o..
Pokračovanie nižšie:


Pripomeňme, že prevádzkovateľ TV Markíza získal licenciu na kanál Markíza Cinema ešte v roku 2011. Pôvodnú licenciu však využil na spustenie v poradí tretieho televízneho kanála pre mužov – Dajto, ktorý odštartoval svoje vysielanie 20.8.2012. Markíza Cinema bude pravdepodobne ako jej sestra z Čiech vysielať staršie filmy a seriály, ktoré už boli odvysielané na hlavnom kanále TV Markíza. Presný termín spustenia vysielania zatiaľ nie je známy.

Spoločnosť MARKÍZA-SLOVAKIA prevádzkuje v súčasnosti tri televízne kanály: Markíza, Doma a Dajto. Len pre zaujímavosť všetky súčasné kanály spustili svoje vysielanie v auguste (TV Markíza 31.8.1996, TV Doma 31.8.2009, Dajto 20.8.2012).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Očakávam iba brakové desiatkykrát reprízované filmy a seriály. hmmmm…ako odpadkový kôš. Na markíze sa zunovalo použijeme na cineme. To od toho očakávam.

  2. tesim sa na tie (nadávka) reklamy . pozeram reklamy a zrazu sa objavi na5 min. film no fuj.

  3. uvítal by som nejaký dokumentárny kanál ako plánujú na PRIMA ZOOM ,inak bude tento nový kanal od markízi prepadák .

  4. Typujem že tam bude len to čo na markíze čiže staré sračky ako rex,kobra,dva a pol chlapa,krok za krokom a všetky filmy čo na markíze a milion 500 reklám

  5. Mohli dať naozaj originálnejší názov. Ale nie, oni ho radšej šlohnú od sesterskej Novy…

Komentáre už nie sú povolené.