Reklama

DIGI TV sprístupnila kanál Prima Cool aj pre slovenských zákazníkov

Slovenský zákazníci satelitnej platformy DIGI TV môžu od včera naladiť na svojich satelitných prijímačoch už aj český kanál Prima Cool. Pripomeňme, že tento kanál bol doteraz sprístupnený len zákazníkom DIGI TV v Českej Republike. Slovenským zákazníkom doteraz program nebol dostupný.
Pokračovanie nižšie:


Zákazníci DIGI TV nájdu kanál Prima Cool na pozícii č. 18. Pokiaľ sa tam nenachádza je nutné spustiť automatické vyhľadávanie programov, poprípade spraviť v satelitnom prijímači továrenské nastavenia.

Prima Cool je televízny kanál, ktorý sa zameriava na seriály, filmy, dokumenty a nechýbajú ani športové prenosy. Svoje vysielanie spustil 1. apríla 2009.

Technické parametre pre príjem:
Družica: Intelsat 10-02 (10°E)
Frekvencia: 12 687 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S
Modulácia: QPSK

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nechápem toto. TV Nova tam šla aj doteraz (hoci by nemala) a Primu Cool sprístupnia až teraz. TV Barrandov by tiež kľudne mohla ísť podľa mňa.

  2. Digi TV nemá šancu dať všetké ČS do vlastného obehu. Na to máme len Sky Link.

  3. Digi tv postupne pustí všetky české programy do Slovenského balíka,pretože je to jej stratégia,časom tam bude aj Nova Cinema aj Barandov a podobne,vzájomná konkurencia voči UPC Direct,alebo Freesat

  4. Aj freeSAT alias UPC Direct ponúka všetky české programy na svojich osobitných kartách. Rozdiel je, že Skylink tie programy na webstránke uvedie s hviezdičkou, že sú určené pre karty používané na území ČR, freeSAT ich zase uvádza len na českých stránkach. Ale ako vieme, prax je v jednom aj druhom prípade iná, našťastie.

Komentáre už nie sú povolené.