Reklama

Towercom testuje vo štvrtom multiplexe HbbTV

Spoločnosť Towercom využíva štvrtý multiplex naplno na testovanie. Popri službe OTA, o ktorej sme vás informovali pred niekoľkými dňami (Towercom aktuálne testuje OTA – aktualizáciu set-top-boxov prostredníctvom DVB-T), sa objavilo na programe s označením TEST1 testovacie vysielanie hybridného vysielania HbbTV (Hybrid Broadcast Broadband TV).
Pokračovanie nižšie:


K dispozícii je aktuálne len jedna HbbTV aplikácia, ktorá má názov DVB-T info. Bohužiaľ sa nám ju nepodarilo spustiť na našom prijímači, pričom napr. HbbTV u ČT funguje bez akýchkoľvek problémov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To je od nich trapné a smiešne . Prehoha, kto ich už všetkych pozatvára. Nech sa pozrú na DVB T v Maďarsku alebo Česku, amateri…..

  2. Presne tak.česke mux1.2.3.preplnene stanicami.tu?nove mux žeru MW elektriny a užitok pre divaka velka 0.CHYTATE NIEKTO V SENICI český MUX 4?ALEBO OKOLIE?

  3. Preto sa nehrniem do dvbt skylink to vyrieši
    už aj smichov sa chysta na skylink 🙂

  4. …asi pred viac ako mesiacom som oslovil tento server s otazkou kolko a hlavne koho stoji vysielanie ciernociernej tmy v 4MUXe a odpoved ziadna. V podstate ma neprekvapili. Maju zrejme jasny prikaz “ velebit Towercom“

  5. V Trenčíne je taký signál že na ňom varím čaj

  6. Čo testujú?5rokov testovali a teraz 2roky na tvrdo,ale signála aj tak nemám.Koncesný treba platiť aj keď chytám len maďarov. „“Šiatoroš“““

  7. Pre Peter.no neviem kde presne byvas mne mux3 cz ide v pohode sila signalu 90kvalita95,100%.mux 4 mi isiel z brna z Barvicovej tiez no po spusteni Hodonina 0/0%SFN nema ten spravny ochrany interval a tieto dva vysielace za sebou mi znehodnotia signal.

  8. Towercom testuje vo štvrtom multiplexe HbbTV a nervy divakov DVB-T. Momentalne prijmam viac zahranicnych /PL/ stanic ako domacich v pomere 10:7 a myslim ze to plati aj pre pohranicia CZ, HU, AT a dnes uz aj UA. No ale co divaci v BB a sirokom okoli?

  9. a potom že už nikto namá antény keď sú tam dokopy 6 programy!!! a oni majú problem zapnuť jeden posratý multiplex!!!

  10. PRE SB : Bývam v Šaštín – Stráže a MUX 4 (CZ) nic , MUX 3 (CZ) len nikedy a to na kanale 30. Jihlava – Javořice

  11. pre Peter.a neskusal si 59.kojal?ten vyzera pre teba priaznivejsi aj podla mapy pokrytia mux3 mam s kojalu.

  12. PRE PETER.Ved sastin je cely krasne pokryty mux4 z Hodonina nekecaj ze ho nenaladis.proti Senici skvele.ja na tvojom mieste uz ho davno mam.jasne ze sa treba pohrat s natocenim anteny terenny profil tam mas priaznivy.

  13. PRE SB : skušal som 59. kanal tam nič ale v časti straže tam to vraj ide su na kopci aj s Borskeho Mikulašu k 51. Zapadoslovenska, TA 3, LUX a TV NOE idú zo straži aj v čaroch len v šaštíne to nejde lebo su tam 2 male kopce. no a MUX 4 z hodonina ma malý výkon a nemyslim si že to prejde cez ty Petrovske kopce…ale hned jak sa otepli idem sa pohrat s antenami.

  14. No treba si pozrieť kto vlastní spoločnosť Towercom. A nehorázne peniaze platí RTVS ročne za prenos signálu a nejnehoráznejšie je to že zmluva je podpísaná ako nevypovedateľná do roku 2029. Podpisoval pán Nižňnanský(biely kôň) finančnej skupiny. Zatvoriť by som ho dal!!!

Komentáre už nie sú povolené.