Reklama

SmartTVbox dostupný v najväčšej sieti spotrebnej elektroniky

SmartTVbox, zariadenie pre sledovanie bezplatnej káblovky, je dostupný už aj prostredníctvom 29 predajných miest najväčšej siete spotrebnej elektroniky NAY Elektrodom. Doteraz si ho mohli záujemcovia kúpiť iba cez medzinárodný aukčný portál eBay alebo u distribútora výpočtovej techniky Agem Computers.
Pokračovanie nižšie:


Bezplatná káblovka prináša nasledovné programy: STV1, STV2, Markíza, Doma, Dajto, Joj, Joj Plus, Ta3, ČT1, ČT2, ČT24, Óčko, TV Noe, TV Región, TV Lux, TV8, Residence TV, Šlágr TV, Regionální televize, Central Europe, Music Box a regionálnu televíziu Považie. SmartTVbox ponúka okrem archívu televízneho vysielania a elektronického programového sprievodcu na 14 dní aj možnosť surfovať na internete či Facebooku. Je to prvé zariadenie s BitTorrent klientom na Slovensku, ktoré zároveň nahráva programy, ale aj prehráva rôzny mediálny obsah z USB kľúča i z domácej siete pomocou technológie DLNA. V blízkej dobe umožní sledovať aj TV SME.

(TS ANTIK)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prečo stále uvádzate Music Box? ten už dosť dlho nevysiela…asi máte na mysli české Óčko, lepšie by bolo slovenské Musiq1. A rebrandig prebehol aj u Stil TV (Šlágr TV). Vyzerá to, že sa v digitálnej TV nepohybujete dosť dlho a pôsobí to neprofesionálne, tým pádom Vašej ponuke za 0,- €/mes.ťažko uveriť.

  2. jimmy.a – ako si prišiel na to, že Music Box už dlho nevysiela? Zaujímave, že ho sledujem aj teraz. 🙂

  3. Nech pozerám jak pozerám Music Box vo vstupnom balíku v smarttvboxe nie je.
    Aspoň v mojom. Takže je to zavádzanie zákazníka?

Komentáre už nie sú povolené.