Reklama

Bude aj česká verzia kanálu Sport1 vo vysokom rozlíšení?

Tento týždeň sa objavili v maďarských médiách informácie o tom, že by mala spoločnosť Chello Central Europe spustiť maďarskú verziu kanálu Sport1 vo vysokom rozlíšení (HD) ešte do konca tohto roku. Správu sme vám priniesli aj na našom portáli SatelitnáTV.sk (V Maďarsku sa pripravuje spustenie kanálu Sport1 HD). Naskytá sa tu teda otázka, či sa pripravuje aj spustenie českej verzie kanálu Sport1 vo vysokom rozlíšení.
Pokračovanie nižšie:


Podľa našich informácií spoločnosť Chello Central Europe vôbec nevylučuje ani spustenie českej verzie kanálu Sport1 HD. „Všeobecne platí, že neustále zvažujeme rôzne technické formy vysielania, nech už je to HD, 3D či ďalšie, aj na našom území. V okamihu, kedy bude príslušná novinka pripravená na spustenie, budeme o nej radi informovať,“ povedal pre náš portál SatelitnáTV.sk Jakub Švestka PR Manager spoločnosti Chello Central Europe.

Sport1 je športový kanál, ktorý vo svojom vysielaní prináša napr. aj priame prenosy z našej domácej hokejovej Tipsport Extraliga či prenosy z KHL (LEV Praha). Vo vysielaní nechýba zo športov ani futbal (španielska liga), BOX (KO TV), tenis (ATP) či americký futbal (NFL).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chello dáva šíriť niektoré svoje kanály cez UPC Direct, pokiaľ viem. Teoreticky sa núka aj varianta, že Sport 1 HD by mohol byť vysielaný z Thoru. No toho športu v HD je už naozaj dosť celkovo na orbite pre český trh (Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Nova Sport HD, ESPN America HD, ČT Sport HD), ja by som to nepokladal za nejaký super prínos.

  2. Tieto stránky za zdroj dôveryhodných informácií nepovažujem, keď tu dali článok o tom že v Digi bude čoskoro opäť HBO, prišiel som k názoru že si tu píšu len dojmy. A tento článok je toho dôkazom

    1. Ľuboš – Ďakujeme za váš komentár. Je zaujímavé, že v redakcii nikto nevie o článku v ktorom by sme písali o tom, že bude čoskoro HBO opäť v DIGI.

  3. Nikdy sa to tu expresis verbis nepísalo. Nezavádzaj, Ľuboš. To na rôznych fórach sa spomínalo, že DIGI má rokovať s HBO o znovuzaradení kanálov. No chybu nehľadaj na strane prispievateľov či rôznych redakcií. V auguste jednému slovenskému digitálnemu portálu oficiálny slovenský hovorca DIGI uviedol, že FilmBox Plus má vraj byť otázkou niekoľkých dní. Dodnes nie je v ponuke. Kto je teda na vine? Ten portál, ktorý to stanovisko publikoval, či ten nemožný operátor? Pred cca. 2 týždňami opäť, vyjadrenie hovorcu, že kapacity DIGI TV sú plné, nie je voľné miesto pre nijaký nový program. O týždeň pridávali rumunské kanály DIGI World a DIGI Life, či srbské Happy TV. DIGI TV mala tiež v pláne vyradiť niektoré kanály Discovery (ID, TLC). Pre drvivú negatívnu odozvu abonentov to však neurobila. Zatiaľ. Ideš viniť tých, ktorí nedajbože písali o tom, že tie kanály by chceli vyradiť, alebo nerozhodnosť/neschopnosť/hezitovanie providera?

Komentáre už nie sú povolené.