Reklama

Skylink: Kanál AXN je už dostupný aj pre zákazníkov

Ako sme Vás už dnes na našom portály SatelitnáTV.sk informovali, satelitná platforma Skylink dnes spustila technické testy programu AXN na jednom z transpondérov na satelite ASTRA 3B (23,5°E). Vysielanie je dostupné na frekvencii 12 110 MHz vo formáte SD/MPEG-4. Zo začiatku nebol príjem kanálu AXN dostupný pre zákazníkov, no po niekoľkých hodinách sa to zmenilo a aktuálne ho už môžu prijímať zákazníci (s aktivovaným balíkom Kombi, MULTI HD a Komplet), ktorí vlastnia satelitný HD prijímač a novú Skylink ICE/IRDETO kartu.
Pokračovanie nižšie:


AXN je káblová televízna stanica, ktorá sa zameriava hlavne na akčné či dobrodružné seriály a filmy, vo vysielaní nechýbajú ani reality show. K dispozícii je už od spustenia testov aj elektronický programový sprievodca (EPG) a jedna (česká) audio stopa.

Pripomeňme, že doteraz bol AXN dostupný na satelite ASTRA 3B (23,5°E) len pre zákazníkov sesterskej platformy CS Link na transpondéri č.211, frekvencii 11 914 MHz.

V súčasnosti nie je ešte známe v akom programovom balíku sa kanál AXN objaví v ponuke platformy Skylink, keďže sa jedná stále o testy.

Technické parametre pre príjem:
Družica: ASTRA 3B (23,5°E)
Frekvencia: 12 110 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Provider: Skylink
Rozlíšenie: 704×576

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. V súčasnosti sa jedná o testovacie vysielanie. Aktuálne je sprístupnený čo máme informácie zákazníkom s aktivovaným balíkom Kombi, MULTI HD a Komplet… Samozrejme, môže sa to kedykoľvek zmeniť.

  1. Pravdepodobne bude sucastou balika MINI, miesto RetroMusic.

    MINI na 04Mes (SKL)
    CS Film, CS Mini, Film +, Eurosport CZ (23,5E), EUROSPORT (19.2E), AXN, Duck tv, Viasat Exploer (Spice), Viasat History, Viasat Nature, DIGITAL programy

Komentáre už nie sú povolené.