Reklama

Košičania majú novú regionálnu TV

Košičania majú novú regionálnu televíziu. Mestská TV Košice je súčasťou Základného balíka televízneho vysielania jej zriaďovateľa, operátora ANTIK Telecom, pričom jej pokrytie tvorí v rámci siete ANTIK viac ako 90 % bytových domov v Košiciach. Vďaka SmartTVboxu sa dokonca stane dostupná aj pre väčšinu domácností v krajine. Lokálna televízia prinesie obyvateľom zaujímavý obsah z diania v ich meste, ale aj v blízkom okolí, regionálne športové a kultúrne podujatia a aktuálne spravodajstvo z mestského magistrátu, parlamentu i mestských častí Košíc.
Pokračovanie nižšie:


Do nášho portfólia dopĺňame ďalší regionálny kanál, tentokrát pre Košičanov. Grafické spracovanie a obsah Mestskej televízie Košice pripravuje tím ľudí z TV REGION – televízie východného Slovenska. Program je rozdelený na rubriky: spravodajstvo (správy z Košíc), šport (športové správy a rozhovory o športe), primátorské okienko (odpovede primátora mesta na otázky občanov), umenie z blízka (podujatia, rozhovory, výstavy z kultúry), za dverami poslanca (všetko o poslancoch – otázky a odpovede) a zastupiteľstvo.  Obyvatelia Košíc sa tak môžu tešiť na ešte viac informácií z mesta. Televízia je súčasťou Základného balíka našej digitálnej televízie, ktorý je bezplatný a celkovo prináša viac ako 90 televíznych programov,“ hovorí Vlastimil Lakatoš, manažér IPTV spoločnosti ANTIK Telecom. „Prvým zo série projektov bola Mestská TV Trebišov. Jej vysielanie sa medzi Trebišovčanmi naozaj ujalo, sledovanosť tejto lokálnej televízie má porovnateľné percentá s večernými programami kanálu STV1, dosahuje približne 5 %,“ dodáva Lakatoš.

Licenciu na lokálne vysielanie získal ANTIK na zasadnutí Rady pre vysielanie a retransmisiu dňa 21.2.2012. Prvú regionálnu televíziu spustil v júni v Trebišove. Po Košiciach prinesie operátor lokálnu televíziu aj do Svitu, Poltára, Hnúšte, Čiernej nad Tisou, Žarnovice, Sečoviec, Humenného, Veľkých Kapušian, Vranova nad Topľou, Hriňovej, Stropkova a do Kráľovského Chlmca.

(ANTIK)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. …hej, ked na to prepnem, tak vzdy je tam uz niekolko dni po sebe sam velky RASI…

Komentáre už nie sú povolené.