Reklama

freeSAT by UPC Direct predlžuje platnosť svojich aktuálnych kampaní

Spoločnosť UPC DTH, ktorá prevádzkuje u nás satelitnú platformu freeSAT by UPC Direct, predlžuje svoje aktuálne kampane na ďalšie obdobie. Konkrétne sa jedná o kampane: freeSAT active a FilmBox Pak zadarmo ako aj príspevok na inštaláciu a to až do 31.12.2012.

Pripomeňme, že každému novému zákazníkovi, ktorý si objedná freeSAT medium kartu, alebo spolu s kartou aj satelitný prijímač od spoločnosti UPC DTH s.á.r.l, získa automaticky zadarmo balíky freeSAT active (v hodnote 29,70 €) a FilmBox Pak (v hodnote 15,00 €) na obdobie 3 mesiacov. Obidva balíky teda v celkovej hodnote 44,70 €.
Pokračovanie nižšie:


Noví zákazníci, ktorí si k hore uvedeným produktom v tých istých kampaniach objednajú ešte aj balík freeSAT plus, dostanú automaticky zadarmo freeSAT active na obdobie 6 mesiacov (v hodnote 59,40 €) a FilmBox Pak na obdobie 3 mesiacov (v hodnote 15,00 €). Obidva balíky v hodnote spolu 74,40 €.

Príspevok na inštaláciu:

Platforma freeSat by UPC Direct prispieva v rámci akcie (príspevok na inštaláciu) všetkým svojim novým zákazníkom, ktorí si objednajú službu freeSAT medium (11 €/mesačne) sumou 30 €, alebo službu freeSAT medium (11 €/mesačne) spoločne s balíčkom freeSAT plus (4 €/mesačne) s viazanosťou na 12 mesiacov sumou 60 € na inštaláciu satelitného kompletu. Pod inštaláciou sa rozumie príjazd technika, nastavenie a montáž satelitnej paraboly. Nejedná sa o zariadenie ako parabola, LNB konvertor či koaxiálny kábel.

Mohlo by vás ešte zaujímať